3. A Skorpió

A Skorpió a legeslegtitokzatosabb csillagjegy. Él-hal a titkokért, a magánélet szentsége számára mindennél sérthetetlenebb. Soha nem oszt meg túl sok információt önmagáról, inkább csak sejtet, ellenben a többieket szívesen faggatja a legféltettebb titkaikról. Az is kétségtelen, hogy ő mindent megtart magának, tőle semmi információ nem szivárog ki.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A mai napon, rendkívül kreatívan állhat egy bizonyos feladat megoldásához, s, ha sikerül idejével is jól sáfárkodnia, akkor ma valóságos csodát vihet véghez, amit mások is elismernek majd! Élvezze a dicsérõ szavakat, hisz megdolgozott értük. A hétköznapi sikereknél nincs is jobb önbizalom növelõ, motiváló erõ!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4. A Halak

A Halakból valójában könnyen kibuknának mások titkai, ő mégis képes magában tartani azokat. Viselkedésének pedig nagyon egyszerű az oka: olyan mélyen átérzi mások helyzetét, hogy pontosan tudja, milyen fájdalmas érzést váltana ki, és mennyire kellemetlen helyzetbe hozná azt, akinek a titkait kifecsegné. Ezért soha nem is teszi. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A mai nap plusza az, kedves Halak, hogy minden eddiginél jobban bízhat a most hozott döntéseiben, így, itt az ideje meghozni azokat néhány olyan területen, melyeket eddig hanyagolt, vagy komoly dilemmát okoztak önnek, legyen szó munkáról, pénzügyekrõl, vagy éppen magánéletrõl! Most önnél a Joker, használja fel jól ott, ahol a legnagyobb szükség van rá!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-04-09

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: