Nyilas

Nagy és erős érzelmeket tartogathat számodra a következő néhány hét. Ha azt gondolod, hogy még nem találtál senkit, aki részese lehet a jövődnek, akkor nagyot tévedsz. Ott van, közelebb, mint gondolnád, csak mostmár ideje kinyitni a szemed. Próbálj arra figyelni, hogy neked mire van szükséged, és ne arra, hogy miként felelj meg másoknak

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Igaz, kedves Nyilas, hogy fontos, hogy az ember mindig az igazságot mondja, ugyanakkor arra azért érdemes ügyelni, hogy mindezt lehetõleg a megfelelõ idõben tegye, s fõleg annak, akit esetleg érint, különben, a legjobb szándéknak is nagy sértõdés lehet a vége.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A szenvedély iránti rajongásukat le sem tagadhatnánk a Skorpiók. Lubickolni fogtok a következő hetekben, mert pont olyanok lesztek, mint a mesében a kis Ámor. Csak épp nem ti lövöldöztök a nyilakkal, hanem rátok céloznak, és bizony találat is lesz. Egy Skorpió se álljon ellen semminek. Ez az időszak nem a lemondásról szól, hanem pont a szépségről, a szerelemről, az igazi love storyról.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma csak úgy sugározhat önbõl a bölcsesség, kedves Skorpió, s környezete valósággal ihatja szavait, melynek minden cseppje arany! Arra azért ügyeljen, hogy a nagy lelkesedésben, be ne avasson a fontosabb terveibe egy olyas valakit, aki késõbb még visszaélhet bizalmával. Tartson meg bizonyos dolgokat magának is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezt az életleckét meg kell tanulnia a csillagjegyeknek

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: