A csillagok állása befolyásolhatja egy nő születésekor, hogy milyen párkapcsolati viszonyt fog felnőtt korában kialakítani. Természetesen vannak, akik remekül fognak maguknak párt találni, így életüket hosszú ideig boldogságban, szeretetben élhetik.

Ez elsősorban amiatt lehet, mert ezek a nők nem csak párjukkal, hanem önmagukkal szemben is tisztelettudóak, együttműködőek, és értékelik a tudásukat, a tapasztalatukat, mindenüket, amijük csak van. És ez teszi őket sikeressé, boldoggá a párkapcsolatukban.

Csak egy igaz szerelem van! Ennek a csillagjegynek a szülötte lesz a tiéd, jól figyelj!

Csak egy igaz szerelem van! Ennek a csillagjegynek a szülötte lesz a tiéd, jól figyelj!

Az asztrológia szerint minden csillagjegynek megvan a maga társa, így tehát érdemes odafigyelni arra, hogy párunk, milyen csillagjegyű. Bizonyos csillagjegyek jobban találnak egymással, belőlük lehet az álompáros.

Cikkajánló Tovább olvasom

Most következzen az az 5 női csillagjegy, akikből a legideálisabb partner válik!

1. Rák

Csodás barátnő, feleség válik a Rák nőkből, akik tele vannak érzelmekkel és nagyon odaadóak. Remek, nyugodt természetük van, jellemező rájuk a stabilitás és mindig hosszú távra terveznek. Megbízhatóak, nagyon sok szeretetet adnak, az életüket a családjuknak szentelik, mert úgy vélik, hogy egy ember a családja körében lehet a legboldogabb. Képesek a megbocsátásra, és mindent elkövetnek, hogy a párjuk is kiegyensúlyozott, boldog lehessen.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-21)

Merjen nagyot álmodni, kedves Rák, mert úgy tûnik, ma minden adott ahhoz, hogy elérje céljait. Optimista és erõs kisugárzása segíti önt abban, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek és fény derüljön olyan dolgokra, melyek eddig csak zavaróan összekuszálták gondolatait. Ma minden akadály elgördülhet ön elõl és hirtelen minden világossá válhat.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

2. Halak

A Halak nők rendkívül hűségesek és megbízhatók. Eleinte nehezen nyílnak meg, de ha már kényelmesen érzik magukat párjuk társaságában, akkor elönti őket a szerelem, az odaadás, a ragaszkodás. A Halak nők mindent elkövetnek, hogy ne okozzanak a párjuknak csalódást. Nagyon türelmesek, felelősségteljesek. Ha nézeteltérés alakul ki, a Halak nők teszik meg az első lépést, hogy rendeződjön a helyzet és megtörténjek a békekötés. Nagyon empatikusak, így az összes családtagjuknak képesek segíteni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-21)

Mindig elõszeretettel lapozgatja az újságokat, olvasgatja az újdonságokat és bizony sokszor megfordul fejében, hogy beiratkozzon egy tanfolyamra, esetleg tovább képezze magát. Ma egy magazinban, vagy internetet látott cikk hatására lehet, hogy meg is találja az önnek való képzést, amibe nagy eséllyel bele is vág. Az este folyamán egy meglepõ telefont, vagy e-mailt kaphat egy olyan személytõl, akirõl már rég nem hallott.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

3. Mérleg

A Mérleg nők jólelkűek, a legtöbbször pozitívak, kreatívak. Szeretik, ha mindig rend és harmónia uralkodik körülöttük. Magas az érzelmi intelligenciájuk, könnyedén képesek megoldani a problémáikat, ezért remekül ki lehet velük jönni, így szerencsés, akinek a párja a Mérleg jegyben született. Képesek másokat inspirálni, és megteremteni a családi szeretet-hangulatot, ahol mindenki jól érzi magát. Szeretik a különleges, meghitt pillanatokat, így gyakran lepik meg párjukat egy meglepetés kirándulással.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-21)

Ma nagyon forgalmas napra számíthat, kedves Mérleg. Már reggel sok dolga lehet otthon, majd jönnek az elhalaszthatatlan elintéznivalók, és természetesen munkájában is megtalálják a bonyolult ügyek. Ezt az egész napos fárasztó, hektikus nyüzsgést a legjobb, ha este egy baráti összejövetel keretében vezeti le.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ha ezzel a csillagjeggyel egybekelsz, tuti válás lesz a vége!

Ha ezzel a csillagjeggyel egybekelsz, tuti válás lesz a vége!

Az asztrológia tudománya szerint egyáltalán nem mindegy, hogy kit választunk párunknak, milyen csillagjegyű személynek fogadunk örök hűséget. Vannak bizonyos csillagjegyek, akik egyáltalán nem jönnek jól ki egymással.

Cikkajánló Tovább olvasom

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: