A csillagok állása befolyásolhatja egy nő születésekor, hogy milyen párkapcsolati viszonyt fog felnőtt korában kialakítani. Természetesen vannak, akik remekül fognak maguknak párt találni, így életüket hosszú ideig boldogságban, szeretetben élhetik.

Ez elsősorban amiatt lehet, mert ezek a nők nem csak párjukkal, hanem önmagukkal szemben is tisztelettudóak, együttműködőek, és értékelik a tudásukat, a tapasztalatukat, mindenüket, amijük csak van. És ez teszi őket sikeressé, boldoggá a párkapcsolatukban.

Születési dátumod alapján megtudhatod, hogy ki voltál előző életedben!

Születési dátumod alapján megtudhatod, hogy ki voltál előző életedben!

A születésnapunk több, mint egy dátum, nem csak az évek múlására, hanem számos más fontos dologra is következtethetünk belőle. Az alábbiakban megtudhatod, hogy születési dátumod alapján ki vagy mi voltál az előző életedben!

Cikkajánló Tovább olvasom

Most következzen az az 5 női csillagjegy, akikből a legideálisabb partner válik!

1. Rák

Csodás barátnő, feleség válik a Rák nőkből, akik tele vannak érzelmekkel és nagyon odaadóak. Remek, nyugodt természetük van, jellemező rájuk a stabilitás és mindig hosszú távra terveznek. Megbízhatóak, nagyon sok szeretetet adnak, az életüket a családjuknak szentelik, mert úgy vélik, hogy egy ember a családja körében lehet a legboldogabb. Képesek a megbocsátásra, és mindent elkövetnek, hogy a párjuk is kiegyensúlyozott, boldog lehessen.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-19)

Ma hihetetlenül erõs érzelmek törhetnek a Rákra, melyek hatására mindenre tüzes hévvel reagálhat. Érdemes azonban felkészülnie arra, hogy lehet, hogy nem mindenki éli meg ezt a napot ilyen intenzíven, így bizonyos esetekben lehet, hogy érzéki közeledése hûvös fogadtatásra lel, ami igencsak bántó lehet. Igyekezzen tehát érzelmeit koncentráltan, csak is az ön számára legfontosabbakra irányítani, akkor már sokkal kevésbé érheti csalódás! Ettõl függetlenül azért, ha mégis úgy gondolja, másokkal szembe sem bírja magában tartani a dolgokat, mondja csak ki nyugodtan õket, aztán lesz, ami lesz, végül is nincs ezen semmi szégyellni való.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

2. Halak

A Halak nők rendkívül hűségesek és megbízhatók. Eleinte nehezen nyílnak meg, de ha már kényelmesen érzik magukat párjuk társaságában, akkor elönti őket a szerelem, az odaadás, a ragaszkodás. A Halak nők mindent elkövetnek, hogy ne okozzanak a párjuknak csalódást. Nagyon türelmesek, felelősségteljesek. Ha nézeteltérés alakul ki, a Halak nők teszik meg az első lépést, hogy rendeződjön a helyzet és megtörténjek a békekötés. Nagyon empatikusak, így az összes családtagjuknak képesek segíteni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-19)

Ma nagy érzelmek törhetnek felszínre önben, melyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni, vagy elfojtani egykönnyen. Lehetséges ráadásul, hogy nem éppen a megfelelõ helyzetben ejt el ma egy-két mondatot, ami további bonyodalmakhoz vezethet. A legjobb az lenne most, ha próbálna mindent megtenni annak érdekében, hogy érzelmei ne befolyásolják látványosan tevékenységeit, akkor talán elkerülhetõek lesznek a feszültségek, s attól is kevésbé kell majd tartania, hogy esetleg olyat mond, amit késõbb megbán.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

3. Mérleg

A Mérleg nők jólelkűek, a legtöbbször pozitívak, kreatívak. Szeretik, ha mindig rend és harmónia uralkodik körülöttük. Magas az érzelmi intelligenciájuk, könnyedén képesek megoldani a problémáikat, ezért remekül ki lehet velük jönni, így szerencsés, akinek a párja a Mérleg jegyben született. Képesek másokat inspirálni, és megteremteni a családi szeretet-hangulatot, ahol mindenki jól érzi magát. Szeretik a különleges, meghitt pillanatokat, így gyakran lepik meg párjukat egy meglepetés kirándulással.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-19)

Lehet, hogy ma, egy, a partnerével kettesben eltöltött romantikus este közelebb hozhatja egymáshoz önöket, mint valaha! Mivel ennek alkalmával az érzelmek hevesen törhetnek a felszínre, nem árt azonban óvatosnak lennie, nehogy azzal, hogy szinte egybõl kiteregeti a kártyáit, elillantsa a varázslatot, ami a szemében lévõ titokzatosságból fakad. Húzza kicsit párját, sugallva, még korántsem fedezett fel minden, önben rejlõ titkot, melyeket érdemes lenne még feltárnia!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

November a nagy döntések és nagy változások ideje! Ezt hozza az év utolsó előtti hónapja.

November a nagy döntések és nagy változások ideje! Ezt hozza az év utolsó előtti hónapja.

Különösebb döccenők nélkül haladnak a dolgaid, képes leszel novemberben másokat is inspirálni, sőt, akár változtatásra rávenni. Nagyszerű ötleteidet hasznosítani is tudod, nem vesznek el valahol félúton. Több szem többet lát: oszd meg a gondolataidat máso

Cikkajánló Tovább olvasom

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: