A csillagok állása befolyásolhatja egy nő születésekor, hogy milyen párkapcsolati viszonyt fog felnőtt korában kialakítani. Természetesen vannak, akik remekül fognak maguknak párt találni, így életüket hosszú ideig boldogságban, szeretetben élhetik.

Ez elsősorban amiatt lehet, mert ezek a nők nem csak párjukkal, hanem önmagukkal szemben is tisztelettudóak, együttműködőek, és értékelik a tudásukat, a tapasztalatukat, mindenüket, amijük csak van. És ez teszi őket sikeressé, boldoggá a párkapcsolatukban.

Pénteki Horoszkóp - Ha túl sokat dolgozott az elmúlt napokban, akkor itt az ideje, hogy...

Pénteki Horoszkóp - Ha túl sokat dolgozott az elmúlt napokban, akkor itt az ideje, hogy...

Töltse el tartalmasan a szabadidejét. Egy élő koncert teljesen feltölti önt energiával. Érdemes valakit magával vinnie, mert kettesben sokkal élvezetesebb lesz ez az este.

Cikkajánló Tovább olvasom

Most következzen az az 5 női csillagjegy, akikből a legideálisabb partner válik!

1. Rák

Csodás barátnő, feleség válik a Rák nőkből, akik tele vannak érzelmekkel és nagyon odaadóak. Remek, nyugodt természetük van, jellemező rájuk a stabilitás és mindig hosszú távra terveznek. Megbízhatóak, nagyon sok szeretetet adnak, az életüket a családjuknak szentelik, mert úgy vélik, hogy egy ember a családja körében lehet a legboldogabb. Képesek a megbocsátásra, és mindent elkövetnek, hogy a párjuk is kiegyensúlyozott, boldog lehessen.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-17)

Az ön számára fontos családi értékek ma nagyon megváltozhatnak. Lehet, hogy közeli barátaiban fedezi fel igazi családját, vagy arra a megállapításra jut, hogy egy rendhagyó családi modell jobban is tudna mûködni, mint egy hagyományos. Mi van, ha jobban preferál egy egymást segítõ közösségként mûködõ családot, mint egy szétrobbant környezetet? Ne hagyja, hogy rokonai iránti aggodalmai visszatartsák önt döntéseiben.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

2. Halak

A Halak nők rendkívül hűségesek és megbízhatók. Eleinte nehezen nyílnak meg, de ha már kényelmesen érzik magukat párjuk társaságában, akkor elönti őket a szerelem, az odaadás, a ragaszkodás. A Halak nők mindent elkövetnek, hogy ne okozzanak a párjuknak csalódást. Nagyon türelmesek, felelősségteljesek. Ha nézeteltérés alakul ki, a Halak nők teszik meg az első lépést, hogy rendeződjön a helyzet és megtörténjek a békekötés. Nagyon empatikusak, így az összes családtagjuknak képesek segíteni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-17)

A ma önre váró feladatok teljesítéséhez egy alaposabb kutatómunka állhat ön elõtt, amit azonban nagyon is élvezhet, hiszen, mint kreatív elmét, igencsak szórakoztatónak találja az új ismeretek elsajátítása. További érdekesség lehet a dologban, hogy a lehetõségek feltárása során néhány olyan, elõre nem várt információ birtokába is juthat, ami igencsak meglepõen hathat önre. Egy intenzív benyomáskeltõ beszélgetésre is sor kerülhet a mai napon, ami csak még inkább bonyolíthatja a szálakat, így meglepetésekbõl ma biztosan nem lesz hiány!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

3. Mérleg

A Mérleg nők jólelkűek, a legtöbbször pozitívak, kreatívak. Szeretik, ha mindig rend és harmónia uralkodik körülöttük. Magas az érzelmi intelligenciájuk, könnyedén képesek megoldani a problémáikat, ezért remekül ki lehet velük jönni, így szerencsés, akinek a párja a Mérleg jegyben született. Képesek másokat inspirálni, és megteremteni a családi szeretet-hangulatot, ahol mindenki jól érzi magát. Szeretik a különleges, meghitt pillanatokat, így gyakran lepik meg párjukat egy meglepetés kirándulással.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-17)

Ma egy új csoportosulás, vagy baráti kör lehet önre nagy hatással, olyannyira, hogy meglepõ változásokat hozhatnak életébe eme új emberek. Ez eleinte kicsit váratlan, talán ijesztõ is lehet, de pont ez adja meg az élet romantikáját, azaz, hogy sohasem tudni, mi vár az emberre a következõ sarkon. Mondjon igent, s vállalja be, amit be kell, ebbõl ugyanis hosszútávú gyarapodás lehet!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Csillagjegyek figyelem! Ez fog nehézséget okozni 2019 második felében a csillagjegyed szerint!

Csillagjegyek figyelem! Ez fog nehézséget okozni 2019 második felében a csillagjegyed szerint!

​​​​​​​Természetesen mindannyiunknak megvannak a magunk személyes jellemzői, erősségeink és gyengeségeink, ugyanakkor az év egyes időszakai sem egyformán pozitívak vagy negatívak. Ezért érdemes a csillagok iránymutatásait felhasználni a predikcióra.

Cikkajánló Tovább olvasom

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: