Egészen biztos, hogy izgatottan várod te is, mint sokak, mit hoz a következő hónap, milyen szép dolgok, meglepetések várnak rád. Persze azt is jó tudni, mik azok a váratlannak tűnő dolgok, melyekre a segítségünkkel fel is tudod magad előre vértezni.

Hogy kinek mit ígér a 2020. április havi horoszkóp, az azonnal kiderül, nem is kell mást tenni, mint megkeresni a saját csillagjegyedet. Az biztos, hogy igaz a mondás, április a rizikósabb hónap egész évben, úgy hogy ez meg is látszik a horoszkópokban, általában minden csillagjegynek mozgalmas és helyenként izgalmas hetei lesznek.

Kos (március 21 – április 20)

A Kos remekül érzi a kora tavaszi hangulatot, minden ízében érzi a napsugarak jótékony erejét. Energiaszinted egyre növekszik, minden télen felgyülemlett, fel nem használt energia feltör benned. remek ötleteid alakulnak, ebben a hónapban főként a munkahelyeden tudod ezt kamatoztatni. Ezáltal nem csak kiváló eredményeket fogsz elérni a munkádban, de anyagilag is hasznát látod majd. A mellett, hogy kiválóan végzed a dolgodat, most az eszed is úgy vág, hogy akár arra is ráveheted magad, hogy nekiállj valami újat tanulni. A Kos most igencsak empatikus hangulatba kerül áprilisban, bárki fordul hozzád problémájával, nem csak meghallgatásra talál nálad, de igyekszel segítő kezet is nyújtani. Ám a legjobb dolog, amire számíthatsz áprilisban, hogy az anyagi helyzeted általában nagyon jól alakul. Amivel még jobb formába tudod hozni magad, így tavasz kezdetén, a hét végeken legalább menj feltétlenül a szabadba sétálni, kirándulni a családdal, de jót tehet, ha beiktatsz egy lazító fürdőt is. Kapcsolataid terén nem lesznek április során nagyon kiemelkedő események, aki párjával él, annak nyugalomban és szeretetben telik ez az időszak, amelyik Kos pedig keresi a párját, annak sansza van rá, hogy akár több jelölt is szembe jön vele, de a döntést hagyd inkább a hónap végére. Az egészséged rendben lesz, ám aki a Kosok közül fogyókúrázni, böjtölni készül, azon legyen nagyon körültekintő és óvatos, mivel ilyenkor tavasz kezdetén a szervezet nincs kellően feltöltve vitaminokkal, úgy hogy nem kell nagyon erőltetni ezt a dolgot, egyszerűbb lesz majd a nyáron, majd amikor diéta mellett is lehet válogatni a friss zöldségekből és gyümölcsökből.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a titkos fegyvered a horoszkóp szerint

Bika (április 21 – május 21)

A Bikák átlagon felül sokat dolgoztak az elmúlt időszakban, így áprilisban rájuk fér egy kis lazítás, persze nem a munka rovására. Igyekezz ügyesen eltervezni a hónapodat akár előre is, így biztosan sikerül megtalálni az egyensúlyt és marad majd időd kikapcsolódásra is. A tavaszi fáradtság fokozódhat épp a múlt havi kemény fizikai igénybevételtől, persze tudjuk, hogy a szellemi munka is ugyan úgy fárasztó tud lenni. Ebben a hónapban, amikor csak teheted iktass be aktív relaxációkat a napirended, mert ha túlhajszolod saját tested, akkor nem csak az egészségedre veszélyes ez, de könnyen hozhatsz olyan döntéseket is, melyeket később megbánsz. Aki fáradt, elcsigázott, az hamar dühbe jön, és tudjuk, hogy első felindultságból milyen rosszul jöhetünk ki egy adott szituációból. Mivel igen jó természetű személyiség vagy, így nem nehéz megszoknod és megtanulnod, hogy kordában tartsd indulataidat, de ez az állandó hajtás mellett nagyon nehéz. Az ünnepek környékére már a régi formádban tündökölhetsz, párkapcsolatodat fel is dobja a jó hangulatod és az, hogy látják rajtad, visszanyerted az egyensúlyodat. Pároddal a dolgok remekül alakulnak, nagy boldogságban és bélességben telik a Húsvét. Az egyedülálló Bikák fürdőzni fognak áprilisban a szerelemben, ráadásul olyan társra akadsz Ámor kegyéből, aki minden kívánságodat lesi és teljesíti. üzleti ügyeiddel azonban legyél óvatos, valószínűleg feléled akaratod ellenére egy régi ügy, ami befejezetlenül maradt. Ráadásul, a másik fél erőszakos lesz, elképzelhető, hogy per is szóba kerül. Kérj segítséget szakembertől, és próbáld mindenképp megkeresni a mindenki számára legjobb megoldást és tegyél pontot az ügy végére.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: