Nyilas (11.23. – 12.21.)

A Nyilas jegyűek biztosak lehetnek abban, hogy április lehet ugyan kicsit veszélyes lesz, de nagy változások nem lépnek be életükbe, a megszokott irányba folynak majd az események tovább. Kisebb viták, megoldandó hétköznapi gondok lehetnek, de ezektől nem fordul fel a világ. A kapcsolatban élő Nyilasok szép és kellemes, nyugodt napokat élnek meg ebben a hónapban, a családdal már tervezgetik a nyári pihenést. Ebben például lehet, nem lesz rögtön egyetértés pároddal, de hát ez legyen a legnagyobb probléma, keressétek meg azt a megoldást, ami mindenkinek a legjobb. A munka területén azonban adódhatnak váratlan események, amik persze nem sorsdöntő változások, de mivel eléggé ragaszkodsz a megszokott dolgokhoz, így lehet, hogy egy kis kényelmetlenséggel jár majd számodra a változás. A fontos, hogyha bizonytalannak érzed netán a munkahelyeden akár pozíciódat, akár a munkakörödet, ne várj a hónap végéig, hanem tisztázd a helyzetet, így elkerülhető, hogy heteken keresztül őrlődj, mert nem tudod mi vár rád. Valószínűleg nem akkora jelentőségű a változás, mint amennyire téged az egész zavar. Arra azonban jó lesz ez a helyzet, hogy némileg tedd rendbe és rendszerezd az életedet, és legjobb, ha készítesz egy tervet már most előre, akár egészen az év végéig. Így már az áprilisnak úgy indulhatsz neki, hogy pontosan tudod, mik a feladataid, mikor mit kell elvégezned, ezzel pedig sok kellemetlenségnek elejét veheted. Tanácsként azt látom a legjobbnak, ismerve a Nyilas temperamentumát és gondolkodásmódját, hogy keress olyan pihenési formát – mint például a meditáció, vagy a jóga -, ami a leginkább és a legalaposabban kikapcsol, így biztosíthatod magadnak a folyamatos feltöltődést és nem lesz semmilyen egészségügyi problémád.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma hamar a figyelem középpontjába kerülhet az által, hogy sok tapasztalatát és meglátását osztja meg másokkal, akik szinte csak úgy isszák szavait. Ne csodálkozzon, hogy nagy hatással van másokra munkássága, hisz van mit tanulni öntõl! Legyen büszke és készséges!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak (12.22. – 01.20.)

Aki Bak csillagjegybe tartozik, annak a tavasz eljövetelével legnagyobb feladata, hogy felébredjen téli álmából. Itt az április, ébresztő, bújj ki a barlangodból, hiszen tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, és kizárólag rajtad áll, hogy ezekből mennyit vagy képes megvalósítani ebben az évben. Most egészen a nyár elejéig nagyon jó formában leszel, nem lesz olyan akadály, amit ne lennél képes legyőzni. Munkában, szerelemben, pénzügyekben is sorban jönnek a sikeres alkalmak, ritka jó időszakot élhetsz meg, ha ezekkel a lehetőségekkel ügyesen bánsz most áprilisban. A legnagyobb fókusz most a munkádon, a hivatásodon van, használj ki minden percet, hogy el tudd végezni az eltervezett feladatokat, ezzel most az egész jövődet meg tudod alapozni. Annak a Baknak, aki továbbtanulást, vagy bármilyen képzést tervez, most jön el az ideje, hogy valóban belevágjon, mert a mellett, hogy fizikai erőnléte a csúcsokat döngeti, szellemileg is kiváló formában lesz ezekben a hetekben. Tanácsként fogadd el, hogy ha azt látod, a környezetedben valaki megirigyelte, hogy ennyire jól megy a szekered, ne sértődj meg és ne vedd fel a kesztyűt, meg kell értetni a másik féllel, hogy a lehetőségek szinte mindenkinek adottak, ha meg van valakiben az akarat, a kitartás és persze, akinek van célja és terve az életében. Párod persze teljes mértékben támogatja a terveidet, és valljuk be, a család a legfontosabb, ha ezen a téren rendben vannak a dolgok, akkor minden simán megy.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma esetleg érdemes lenne konzultálnia barátaival, kollégáival, hogy visszajelzéseket kapjon egy projektjével kapcsolatban, mely most kezd körvonalazódni. Hallgassa meg az elhangzott véleményeket, vonjon átlagot és igyekezzen hasznosítania a leszûrt konzekvenciákat a jövõre nézve!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-05-03

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: