Azzal már bizonyára mindenki tisztában van, hogy a négy elem (víz, tűz, föld, levegő) közül, a saját csillagjegye melyikhez tartozik, de azt már csak nagyon kevesen tudják, hogy létezik egy másik kategorizálás is, amely egy teljesen más perspektívából közelíti meg a csillagjegyek csoportosítását.

Az életben mindennek van fehér és fekete oldala is, pont úgy, ahogyan fény és árnyék is együttesen létezik. Nos, a következő kategorizálás pontosan erre az ellentétre épít. A könnyebbség kedvéért a következő 4 elemet az árnyékelemeknek fogjuk nevezni, de lássuk is konkrétan miről is van szó.

Sötétség – Bika, Szűz, Bak

Az alapértelmezés szerint ezek a csillagjegyek mind a Föld jegyébe tartoznak, így ennek értelmében az árnyékelemük nem más lenne, mint a „sötétség”.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A fejlõdéshez néha kockázatot kell vállalni, a kockázatvállaláshoz pedig nem kevés bátorság kell, az ezzel járó stresszen pedig, mit sem segít az, hogy az ember megpróbál elõrelátó lenni, vagy éppen reménykedni a szerencsés végkimenetelben. Ma az univerzum mégis azt sugallja, érdemes lesz bátornak lennie!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A sötétség szimbolikus tartalma pedig olyan személyiségekre enged következtetni, akik nehezen képesek megbízni másokban, inkább elzárkóznak és a maguk erejéből próbálják megoldani a problémákat. Ezek az emberek nagyon ragaszkodóak és nehezen képesek az elengedésre.

Üresség – Ikrek, Mérleg, Vízöntő

Ezek a levegő elemű csillagjegyek az árnyékelemek értelmezésében az „ürességhez” sorolhatóak be. Ezek az emberek legbelül sokkal üresebbnek érzik magukat az átlagnál.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

Ma a legnagyobb fegyvere, lendülete és elszántsága lehet, amivel sikerülhet legyõznie minden útjába kerülõ akadályt! A gyors cselekvés, bár, az elõzetes tapasztalatok híján néha kockázatos, mégis egy olyan jó problémamegoldónak, mint ön, mindenképpen lépéselõnyt biztosít. Használja kiemelkedõ talentumait, kedves Vízöntõ!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Állandóan keresnek és kutatnak valami után, amiről pontosan még ők sem tudják megállapítani, hogy az micsoda. Talán a sikerre, jobb életre vágynak ennyire? Akik ezekhez a csillagjegyekhez tartoznak meg kell tanulniuk jobban értékelni a jelen pillanatait.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-04-02

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: