Minden működő interperszonális kapcsolat alapja az intraperszonális viszonyod: a kapcsolatod önmagaddal. Mindenkiszámára más jelenti a kihívást ezen a téren.

Kos

A Kos imád versengeni, és általában sikeres is. A külvilág azt hiszi, egy ilyen szenvedélyes, erős karakter nyilván büszke a sikereire, miközben a Kos azon szorong, hogy miért nem többet, jobban és gyorsabban ért el. Mi lenne, ha nem hasonlítgatnád magad folyton másokhoz?

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-07-08

Bika

A Bika gyakran feltételekhez köti az önmagával való elégedettségét: ha ez és ez sikerül, majd jó lesz. Ha ezen és ezen túljut, megelégszik. A valóságban persze mindig van egy újabb cél, amiért a Bika küzd, és hajlamos mindig többet várni magától.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Az ikrek azt hiszi, az önismeret egyfajta kurzus az iskolában, amit ha elvégeztünk, kipipálhatunk dolgokat. Nem feltétlenül ismeri fel, hogy az önismeret egy életen árt tartó folyamat, és az önelfogadás is az előfeltétele.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: