Alapvetően mindenki vágyik a társaságra. Elkerülhetetlenek persze az olyan periódusok, amikor inkább az egyedüllétet, a magányt választod, aztán újra eljön a nap, amikor nem szeretnéd egyedül álomra hajtani a fejedet. Mit jelent a magány a csillagjegyeknek, és miért viselik rosszul? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Kétségtelen, hogy a magányosság és az egyedüllét két teljesen különböző fogalom, ám hosszabb távon a magány az egészségnek sem tesz jót. A szinglilét nem mindenkinek való, jóllehet egyes csillagjegyek sokkal könnyebben viselik az egyedüllétet, mint a többiek. Számodra mi a fontossági sorrend? Mennyire viseled rosszul a magányt? S milyen okból nem szeretnél magadra maradni? Lássuk, mit mond a horoszkóp.

Pénteki Horoszkóp 2023-10-13

Kos

Kreatív, szabadszellemű éned társaságra vágyik, hiszen szórakozni, élvezni az életet meglehetősen nehéz magányosan. A társad megadja neked azt a kellő figyelmet, amire szükséged van, s a véleményed is fontos számára. Kos jegyűként a vezető pozíció való neked, így elengedhetetlen, hogy legyen valaki, aki kövessen téged. S fontos számodra a testi kapcsolat is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Bika jegyűként nagyon erősen vágysz az érzékiségre, a testi érintésekre. Szereted, hogy a közeledben tudhatod a szerelmedet, akivel képes vagy órákon át kézen fogva sétálni. Az időbeosztásod ugyanakkor meglehetősen szoros, ezért olyan társra van szükséged, aki megteremti neked az otthon kényelmét, s akinek kiöntheted a lelked. Te nagyon rosszul viseled az egyedüllétet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Ikrek jegyűként kettős személyiség bújik meg benned, ezért is lehetsz képes meglátni a világ csodáit. Szükséged van ugyanakkor valakire, akivel megoszthatod az ötleteidet, aki melletted van, támogat téged, és hisz az álmaidban. Kedves és kifejezetten intellektuális típus vagy. Nagyon szeretsz ismerkedni, beszélgetni, a magányt nem neked találták ki.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A Hold hatása alatt álló csillagjegyként titokzatos és érzéki vagy. Rák jegyűként te mindig kész állsz, hogy szeresd és támogasd a párodat. Olyan társra vágysz, aki értékeli, amit érte teszel, s mind fizikai, mint érzelmi értelemben viszonozza ezt. Ideális társad segít, hogy levezesd a feszültséget, amelyek érnek a mindennapokban. Te képtelen lennél egyedül élni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy nehéz és fárasztó nap elé nézhet, kedves Rák. Ön nagyon jól átlátja a kényes helyzeteket és meg tudja vizsgálni õket minden oldalról, s ezért általában jó döntéseket képes hozni bonyolult ügyekben is. Ma is egy hasonló problémával kerülhet szembe, ahol esetleg egy szerzõdést kell újra mérlegelni, vagy felülírni. Bízzon saját ítéletében és tapasztalataiban, s akkor nem történhet semmi probléma.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: