Ismerős az érzés, amikor újra és újra ugyanazokkal a megoldandó feladatokkal, problémákkal találkozol? Mintha minden ismétlődne… Csak a szereplők változnak körülötted, de a főszerepben még mindig Te vagy…

vonzás törvénye értelmében mi vonzzuk magunkhoz az adott problémát, a gondolatainkkal, érzéseinkkel, tetteinkkel.

Ha változást akarsz elérni és a problémát megoldani és nem újra és újra megélni szeretnéd, akkor engedd el a következő viselkedési mintákat:

Szerdai Horoszkóp - Még ha fenntartásai is vannak az alternatív gyógymódokkal szemben, akkor is

 

1.Panaszkodás

Ha folyton újra és újra mindenkinek, akivel találkozol, a problémádról mesélsz, akkor soha nem fogsz megszabadulni tőle. Az események újbóli átélése folyamatosan annak az állapotában tart, mintha a probléma folyamatosan jelen lenne az életedben és a részeddé válna.

Tulajdonképpen erőt adsz neki ahhoz, hogy az életed részévé váljon. Minden alkalommal, amikor beszélsz róla, a probléma rezgését veszed fel és így ebben a rezgési állapotban folyamatosan hasonló helyzetekkel fogsz találkozni.

Sokan a múltban átélt negatív tapasztalataikról, válásukról, korábbi rossz munkahelyükről…stb. tartanak beszámolót. De amíg felidézed az élményeket, újból átéled a régi érzéseket. Ezek szintén mágnesként vonzzák hozzád negatív tapasztalásaidat ismét.

Vasárnapi Horoszkóp 2022-02-27

Megoldás: tudatos ember vagy, aki képes irányítani, hogy miről beszéljen és miről ne. Szokj le a panaszkodásról! És kerüld a panaszkodókat!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: