Bika

Azzal együtt, hogy Bikákkal kellemes együtt lenni, mert gondoskodóak és odaadóak, ez más jegyre is igaz lehet. A birtokló Bika azonban egyet nem tűr, a megcsalást. Ha ez megtörténik, azonnal megvon mindent a párjától, és részéről a kapcsolat lezárult. Ezt előre el is mondja, ezért Bikákat nem szoktak megcsalni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Egy Skorpió mindent kontrollálni akar, és mindig biztonságban akarja tudni saját magát és a kapcsolatban ő kell hogy legyen a vezetőülésen. Ő azonnal világossá teszi, hogy megcsalás nincs. Ha ez megtörténik, partnere nagyon ráfázik, mert olyan bosszú áldozatává válik, amit valószínűleg nem él túl.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valószínûleg sokszor megfordult már a fejében, hogy alkosson valamit, kedves Skorpió, vagy lehet, hogy már meg is tette, de eddig nemigen figyelt fel önre senki. Ma azonban fordulhat a kocka. Kreativitása lehetõséget kaphat arra, hogy szárnyaljon. Legyen türelmes és várja ki, hogy az önt körülvevõ lehetõségek kiforrják magukat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-06 - Bizonyos körülmények, kissé lehangolóak lehetnek, mert nagyban

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: