Bika

Azzal együtt, hogy Bikákkal kellemes együtt lenni, mert gondoskodóak és odaadóak, ez más jegyre is igaz lehet. A birtokló Bika azonban egyet nem tűr, a megcsalást. Ha ez megtörténik, azonnal megvon mindent a párjától, és részéről a kapcsolat lezárult. Ezt előre el is mondja, ezért Bikákat nem szoktak megcsalni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Ma úgy érzi, végre halad is a munkával. Ennek fõ oka az lehet, hogy ma feltehetõleg sikerül végeznie egy-két projekttel, vagy nagyobb részmunka folyamattal. Miután több órán keresztül ügyködik egy probléma megoldásán, áttörõ sikereket érhet el. A mai nap remek példa lehet arra, hogy ön valójában mire is képes, ha egy kicsit kilép a komfortzónájából. Ki tudja, talán gyakrabban kéne ezt tennie!

Skorpió

Egy Skorpió mindent kontrollálni akar, és mindig biztonságban akarja tudni saját magát és a kapcsolatban ő kell hogy legyen a vezetőülésen. Ő azonnal világossá teszi, hogy megcsalás nincs. Ha ez megtörténik, partnere nagyon ráfázik, mert olyan bosszú áldozatává válik, amit valószínűleg nem él túl.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Készen áll az eljövendõ változások állított akadályok leküzdésére, kedves Skorpió, ám, nagyban hátráltathatja ma a haladásban, hogy kissé keveredni látszik magánélete, munkájával. A fogékonysága az új dolgokra, valamelyest lendületet adhat a továbbiakhoz, azonban, érdemes lenne magában rendezni a dolgokat, hogy újra száz százalékosan az aktuálisan prosperált területre koncentrálhasson. Hagyja a szexuális vágyak kiélését estére, napközben pedig teendõire fókuszáljon, akkor megtalálja az egészséges egyensúlyt.

Szerdai Horoszkóp 2022-06-01

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: