Nagyon tárgyilagos, a gondolkodása logikus, s ő sosem engedi, hogy az érzelmek beleszóljanak a döntéseibe. Annak ellenére, hogy kifejezetten, nyitott és barátságos, társaságkedvelő, vidám és optimista típus, időnként hűvösnek, kimértnek is tűnhet. Nem lehet őt “felcímkézni”, mert annyira más, mint a többiek.

A Vízöntő valódi egyéniség

Egyrészt szégyenlős és visszafogott lehet, másrészről meg épp az ellenkezője, energikus és nagyon különc. A Vízöntő igazi pókerarc, akit egyáltalán nem könnyű kiismerni. De kétségtelenül mindig önmagát adja, sosem venne föl szerepeket magára. Önálló és független egyéniség. Levegő jegyűként az értelem mindennél fontosabb nála, s minden lehetőséget logikusan vizsgál. Az érzelmeket többnyire kihagyja a döntéseiből. Messziről fel lehet őt ismerni különc és egyedi öltözködéséről, megjelenéséről. Ő mindig mást és máshogyan tesz, mint általában a többiek.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Gondolta már azt valamelyik barátjáról, hogy bárcsak többet érezne ön iránt, mint barátság? Ma teljesülhet vágya, mert egy közeli ismerõsérõl kiderülhet, bizony többet érez ön iránt, mint az ön gondolta volna. Azonban a valóság, sokszor kevésbé érdekes, mint a fantázia, ami igaz lehet a mostani szituációra is.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: