Nagyon tárgyilagos, a gondolkodása logikus, s ő sosem engedi, hogy az érzelmek beleszóljanak a döntéseibe. Annak ellenére, hogy kifejezetten, nyitott és barátságos, társaságkedvelő, vidám és optimista típus, időnként hűvösnek, kimértnek is tűnhet. Nem lehet őt “felcímkézni”, mert annyira más, mint a többiek.

A Vízöntő valódi egyéniség

Egyrészt szégyenlős és visszafogott lehet, másrészről meg épp az ellenkezője, energikus és nagyon különc. A Vízöntő igazi pókerarc, akit egyáltalán nem könnyű kiismerni. De kétségtelenül mindig önmagát adja, sosem venne föl szerepeket magára. Önálló és független egyéniség. Levegő jegyűként az értelem mindennél fontosabb nála, s minden lehetőséget logikusan vizsgál. Az érzelmeket többnyire kihagyja a döntéseiből. Messziről fel lehet őt ismerni különc és egyedi öltözködéséről, megjelenéséről. Ő mindig mást és máshogyan tesz, mint általában a többiek.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

Ma a legnagyobb fegyvere, lendülete és elszántsága lehet, amivel sikerülhet legyõznie minden útjába kerülõ akadályt! A gyors cselekvés, bár, az elõzetes tapasztalatok híján néha kockázatos, mégis egy olyan jó problémamegoldónak, mint ön, mindenképpen lépéselõnyt biztosít. Használja kiemelkedõ talentumait, kedves Vízöntõ!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez az igazi arcuk: így vezetik le a dühüket a csillagjegyek. Rád mennyire igaz ez a leírás?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: