Valami nem stimmel a sráccal? Csekkold gyorsan a csillagjegyét, mert lehet az égiek vétózzák a románcot.

Kos

Tele vagy energiával, viszont kevésbé tolerálod, ha valaki még nálad is magasabb fokozaton pörgeti az életet. Éppen ezért rossz választás lenne melléd egy Oroszlán, aki kikészítene a szereplésmániájával.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Mostanában meglehetõsen hullámozhattak érzelmei, kedves Oroszlán, melyet környezete is igen érzékenyen viselt. Most végre tisztázhatja érzéseit szeretteivel, párjával, vagy azokkal, akiket kétségek között hagyott. Ne féljen kimutatni gyakrabban gondolatait, mert ha eltitkolja õket, környezete is nehezebben fogja megérteni hangulatingadozásait.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-07 - Ma olyannyira elfoglalt lehet, hogy azt sem tudja...

Bika

Szereted, ha valaki kiszámítható és nem okoz túl sok meglepetést, szóval esélyes, hogy már rá is kattantál egy Szűz srácra. Viszont hosszútávon rájössz majd, hogy neked azért egy csipetnyi izgalom mégis kell a kapcsolatodba.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Bika, ma nagy lehetõségek akadhatnak útjába, ha elég figyel és nyitva tartja a szemét. Nem feltétlenül fog pénzt találni a járdán, de lehet, hogy barátaival egy remek ötletet eszelnek ki, amibõl hosszú távon gyümölcsözõ vállalkozás is lehet. Ne becsülje alá magát, vágjon bele bátran egy új projektbe.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Kalandvágyónak és kedvesnek tűnik a Kos kiszemelted? Még ha így is van, sosem fogja tudni megadni neked azt a figyelmet és rajongást, amit elvársz a másiktól. Inkább ne is kísérletezz vele.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma egy kicsit fáradtabbnak érezheti magát, még a szokásosnál is, kedves Ikrek, ami köszönhetõ az idõjárásnak, de akár annak is, hogy az utóbbi napokban igencsak energikus volt és tevékenyen részt vett mind a családi, baráti, mind a munkahelyi eseményekben. Lehet, hogy most jött el az ideje egy kis pihenésnek.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Miközben te romantikus szerelmi vallomásokra és filmbe illő jelenetekre vágysz, addig a Bak fiú inkább a karrierlemezt pörgetné. Ha nem akarsz egy összetört szívű főhőst alakítani, inkább offold ki a Bak lovagod.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Egy új munka lehetõsége környékezheti meg, kedves Bak, ami igencsak megragadja figyelmét. A lehetõség jobb körülményeket kínál és egy régi álmát teljesítheti be vele, azonban egy másik fontos dolgot lehet, hogy fel kell adnia cserébe. A választás nem lesz egyszerû, ezért alaposan mérlegelje lehetõségeit, mielõtt dönt.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: