Oroszlán

Egy Vízöntő eleinte az egekbe repítheti az egódat, de csak azért, mert hamar kiismer és rájön, hogy nálad ez működő taktika. Sokáig úgysem tudná hozni ezt a figurát, mert nem szívből jön neki.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Vízöntõ, rég nem ébredt ilyen biztató reggelre, amikor minden olyan nyugalmasnak tûnik és problémáira is körvonalazódni látszik a megoldás. Ezt a nyugalmat élvezheti ma a nap folyamán. Legyen magabiztos és céltudatos, hogy az életében még fennálló egyéb apró kellemetlenségektõl is megszabadulhasson.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Még egy olyan romantikus, pozitív és vidám csillagjegy nincs, mint a Halak, nem is csoda, hogy felkeltette az érdeklődésedet. De ennél a pontnál állj is meg, hiszen te túl gyakorlatias lány vagy egy ilyen romkom szereplőhöz.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Halak, ha tegnap félt, hogy tervei megvalósításának milyen következményei lesznek a jövõben, úgy ma egyenesen várja az életében bekövetkezõ változásokat. Vágjon bátran bele bátran mindenbe, amit az elkövetkezendõ idõszakra eltervezett és meglátja, hogy nem is kellett volna aggódnia egyetlen percig sem.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi horoszkóp, 2022. május 27-29.: Szerelem ragyogja be a csillagjegyek életét a hétvégén és a vágy, hogy változassanak magukon vagy a környezetükön.

Mérleg

A biztonságra és az egyensúlyra törekedsz, nem nagyon tűröd, ha valaki ezt fel akarja rúgni. Egy Rákkal viszont csak erre számíthatsz, mert az érzelmes lénye állandó drámaórákat tartogatna számodra. Csekkolj ki inkább erről a kurzusról.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma meglehetõsen sok felé kell megosztania figyelmét, kedves Mérleg. Még szerencse, hogy ez igencsak jól megy önnek. Ilyenkor érzi igazán elemében magát, amikor mindenki elveszti a fejét, s csak ön látja át a káoszt. Azért, ha úgy érzi, ez már önnek is sok, ne legyen rest segítséget kérni egy hasonlóan elszánt kollégájától.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Eszedbe se jusson egy Mérleggel kezdeni, amikor ennyire szenvedélyesen és random éled az életed. Elég hamar elkezdenél unatkozni a kiszámítható szokásai mellett.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Skorpió, nem ez lesz az a nap, amikor a legtevékenyebb tud lenni. Sajnos egyéb teendõi feltartják a valódi, nyereséget hozó munkában, ami eléggé dühítheti, de tudja, hogy valamikor ezekre a teendõkre is sort kell keríteni. Legyen hatékony és gondoljon arra, hogy az ügyek intézése sem tart örökké.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: