Vannak olyan emberek, akik nagyon kárörvendőek, sőt, abban élik ki örömüket, hogy látják, mások még nagyobb bajban vannak, mint ők. Irigyek, és rosszindulatúak, ez tölti ki az egész életüket. Úgy tűnik, hogy örülnek a sikerednek, és átérzik a boldogságodat, de mélyen legbelül nagyon irigyek, és csak negatív energiát sugároznak feléd.

Kos

Alapjában véve imádja, ha mindenről elsőként értesül, de soha nem tud senki sikerének örülni. Magában irigykedik, és az első adandó alkalommal leszidja, megtámadja, kipletykálja a sikeres embert a háta mögött. Nem szereti a versenyhejeteket, hiszen nem tudja elviselni, ha valaki jobb nála.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-06-02

Szűz

Tiszteletben tart másokat, de a koronát mindig ő szeretné megszerezni. Addig harcol, míg mindenkit legyőz maga körül. Látszik az arcán, amikor nem tud egy személyt befogadni a szívébe, és ez bizony elég gyakran előfordul.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Szûz, bizony a régi rossz szokásokat, nagyon nehéz elhagyni, de olykor felül kell írnunk azokat a gondolatokat, amik berögzõdéseink kialakulásához vezettek, annak érdekében, hogy a ránk váró változások be tudjanak köszönteni életünkben. Engedje, hogy barátai segítsenek önnek ebben a nehéz lépésben, s meglátja, a jövõben döntésének számtalan elõnyét élvezheti majd.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: