BIKA

Nagyon makacs, és nagyon ritkán köt kompromisszumot, inkább mindig harcol a saját igazáért. Ha valaki vagy valami kihozza a sodrából, semmit sem tesz azért, hogy megnyugodjon, inkább dühöng. Sok időre van szüksége, hogy megnyugodjon, ha valami miatt frusztrált, nagyon ki tud borulni. Sokszor nincs türelme az emberekhez, általában nehezen találja meg a közös hangot.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lehet, hogy egy nagyobb lakoma hatására kissé labilisnak érezheti közérzetét, ezért elhatározhatja, hogy ezen túl nagyobb figyelmet fordít egészségére és azon belül is táplálkozására. Ne csak étrendjét reformálja meg, hanem életmódját is, kezdjen el rendszeresen mozogni és járjon utána, hogy önnek, személy szerint mely étrendek a legkiválóbbak. Lehet, hogy az elején nehéz lesz, de higgye el, kedves Bika, hogy változás idõvel megéri a fáradozást.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

OROSZLÁN

Alapjában véve egy igen uralkodó csillagjegy, ha valami nem úgy történik, ahogy ő szeretné, akkor hamar ki tud borulni. Valahogy mindig megtalálja a nagy tragédiákat az életben, valósággal vonzza a drámákat. Mindig meg van győződve róla, hogy neki van igaza, és soha nem adja fel a harcot. Ha valaki felbosszantja, akkor egyáltalán nem retten vissza a bosszútól. Néha kissé eltúlozza a kiborulást, de természetesen ezt soha nem ismerné be. Nem igazán szokott bocsánatot kérni, inkább a homokba dugja a fejét.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: