A szerelem az szerelem. Másként élik meg a csillagjegyeknek, mindnek mást jelent, de mindannyian keresik a titkát. Szövődhet egyetlen pillanat alatt, vagy lassabban bontakozik, az idő átalakíthatja, eltüntetheti, de abban alighanem mindenki egyetért, az élethez éppúgy hozzátartozik, mint a lélegzetvétel. Vajon mit jelent neked a szerelem? És a párodnak? A különleges horoszkópból kiderülnek a részletek.

Kos

Mit jelent a szerelem a Kos számára? Mindent, amivel párját boldoggá teheti. Sikerorientált, gyors felfogású, született vezető, amely tulajdonságok a szerelemhez való hozzáállásában is visszatükröződnek. Szeret minden alkalmat kihasználni, hogy tudassa partnerével, mennyire odavan érte. Nála ugyanakkor a szavak önmagukban nem sokat nyomnak latba, ő a tettek embere, és ugyanezt várja el a párjától is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

2020-as szerelmi mantra minden csillagjegy számára!

Bika

Amikor teljesen nyugodtnak, kiegyensúlyozottnak érzi magát a párja mellett, a Bika számára ez jelenti a szerelmet. A románc és a harmonikus kapcsolat közé egyenlőségjelet tesz, amit semmi pénzért sem kockáztatna. Időnként ugyan határozatlanná válik, meginoghat, de nála éppen ezért fontos, hogy az életében mindenkor legyen egy stabil pont, akire számíthat: természetesen a szerelme.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A meghitt beszélgetések, a romantikus duruzsolás sokat jelent az Ikreknek, hiszen esetében a kommunikáció meghatározó a kapcsolatban. Jóllehet néha szeleburdinak tűnik, ám gyakorlatias, és pontosan tudja, mi történik körülötte. Így mindig talál valami érdekes témát, amiről beszélni lehet, mellette nem lehet unatkozni. Ha párjában megtalálja azt az izgalmas beszélgetőpartnert, akivel bármiről cseveghet, akkor az igaz szerelemre is rátalált.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: