Bízzunk, szabaduljunk fel!

Időnként kell azonban az agynak is egy kis szünet. Ha nem kapcsoljuk ki a belső hangot néha, hajlamosak lehetünk átesni a ló másik oldalára. Kapcsoljuk ki az agyunkat egy fürdővel, egy meditálással, jógával, relaxálással vagy csak sétáljunk egyet. Bármi jó ötlet lehet, ahol megfeledkezhetünk a “szuper képességünkről” és pihenhetünk kicsit. Ez nem csak az agynak, de a testnek és a léleknek is jót fog tenni.

Olvass mások gondolataiban!

Ne hidd, hogy ez csak a filmekben lehetséges! Figyelj oda az emberek gesztusaira, mimikájára, reakcióira, így jobban megismerheted őket és egy idő után már szavak nélkül is tudni fogod mit reagál majd, illetve egy lépéssel mindig előttük járhatsz.

Keddi Horoszkóp 2023-10-10

Csak pozitívan!

Folyton a legrosszabbtól rettegni és mindenkiben a legrosszabbat látni sem jó. Meg kell tanulni kezelni és együtt élni ezzel a képességgel, amire nem sokan képesek. Hajlamos az ember ugyanis csak a rosszra koncentrálni, ha egyszer is beigazolódik a megérzése. Néha légy bizakodóbb, adj esélyt a dolgoknak, mert ha mindentől elhatárolódsz megkeseredsz és egyedül maradsz.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: