Bagoly

Segítőkész, mély lelkiségű, nyugodt ember, akinek a közelében mindenki biztonságot talál. Az egész világ problémáit magukra vállalnák. Erősek, határozottak, mindig lehet rájuk számítani. Sok szociális munkás vagy gyógyító kerül ki közülük.

Nyugodt, békés, biztonságos év lesz a 2020-as esztendő. Nem igazán fognak nagy sorsfordulatok történni. Sok időt töltenek családjukkal, ami szintén jó hatást gyakorol a közérzetükre. Barátaik tudomásul veszik, hogy most nincsenek kimozdulós hangulatban. Tél végén és tavasszal úgy fogják érezni, hogy függetlenségüket valaki vagy valami korlátozza. Legyenek elég bátrak ahhoz, hogy ennek véget vessenek. Eljött az ideje, hogy életükben egyfajta lomtalanítást tartsanak! A nyár elején különösen nyitottnak érzik magukat egy új társkapcsolat felé, persze ha egyéni élethelyzetük megengedi, és már régen vágynak társra. Ne utasítsák vissza, amit a sors tálcán kínál. Ha az elmúlt évben nem volt módjuk kihasználni a nyár áldásait, akkor idén ezt bőven bepótolhatják.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-12-07

Ősszel előtérbe fog kerülni valamiféle új hobbi, amiben kiélhetik művészi adottságaikat. Lehet, hogy családjuk ezt luxusnak tartja, és szóvá is teszik a nemtetszésüket, de ha már az év első felében megtettek mindent, hogy visszanyerjék belső függetlenségüket, akkor most is a belső hangra fognak inkább hallgatni. Anyagi helyzetük a télen lesz a legjobb formában. Kicsit többet is költenek majd önmagukra és az ünnepekre is, de ezt nem fogják megbánni.

Sas

Félénk, nem igazán közösségi ember. Általában kevés, de mély barátságai vannak. Nem annyira gyakorlatias, a pénzügyi dolgok világában is összezavarodik, ha pedig döntési helyzetbe kerül, bizonytalan lesz. Elméletben remek ötletei támadnak, de ezeket ritkán tudja a valóság talajára átültetni.

A 2020-as év energikusan, jó hangulatban kezdődik. Úgy érzik, hogy barátaik és családjuk mindenben mellettük állnak. Februárban nem kizárt, hogy egy új tanulmány iránt támad érdeklődésük. Az igaz, hogy az év első egy-két hónapja még eseménytelenebb lesz, ám március végétől végre olyan munkát kapnak, amibe nagy energiával vetik bele magukat. Lelkesedésükkel együtt közérzetük is javulni fog, és egy percig sem bánják majd, hogy nyár elejéig szinte alig lesz szabadnapjuk.

A június már egy kicsit lazább hónapnak ígérkezik, ám utazáshoz inkább a július kínál remek alkalmat. Idén szívesebben töltenék a szabadságukat olyan helyen, ahol zajlik az élet, de legalább pár napot szenteljenek a nyugodt feltöltődésnek. A nyár végétől ismét sok feladat vár a Sas-szülöttekre. A munkájuk kapcsán pár új barátot is meg fognak ismerni, ami persze nem ok arra, hogy a régieket elhanyagolják. Anyagi helyzetük nagyon is jó formában lesz, ami elégedettséget okoz még akkor is, ha az az elvük, hogy a pénz nem boldogít. Kölcsön azonban csak olyan embernek adjanak, akiről egészen biztosan tudják, hogy vissza fogja adni. A karácsony idén kicsit szokatlan módon zajlik, könnyedebben, több örömmel. A két ünnep között új tervek lépnek be az életükbe.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: