Szél

Vidám, könnyed, kellemes emberek. Az élet nehézségeit nem fogják fel drámának, mindig alkalmazkodnak a körülményekhez. Rendkívül élénk az észjárásuk, kíváncsiak, nyíltak, érdeklődőek. Kicsit nehezen döntenek, sokszor határozatlanok és befolyásolhatóak, akárcsak névadójuk, a szél.

A 2020-as év egy kedvező magánéleti fordulattal kezdődik. Ámor valósággal tálcán kínálja fel a lehetőséget. Ha élethelyzetük engedi, akkor akár egy új szerelem ígérete is felcsillan, bár a kialakulására még várni kell. Tavasszal kicsit több munkájuk lesz, de sikerül összehangolni azt a magánélettel. Talán egy kicsit a barátság kerül háttérbe. Vigyázzanak, hogy egy régi barátot ne felejtsenek el még akkor sem, ha az utóbbi időben nem volt olyan kellemes, mint amilyen régen.

5 csillagjegy, akitől a falra mászol

A nyári szabadságukat inkább vagy többletmunkával, vagy valamilyen lakáson belüli felújítással fogják tölteni, nyár vége felé már elfogy a korábbi nagy energiájuk. Az augusztus végét töltsék több pihenéssel. Ha idén feltétlenül utazni is szeretnének, ehhez válasszák az őszt. Ez az évszak ahhoz is remek lehetőséget teremt, hogy valamit tegyenek az egészségükért. Ha egy kicsit másképp étkeznek, több vitamint fogyasztanak és mozognak, nemcsak fittebbek lesznek, hanem sokkal nagyobb energiával lépnek be a télbe. Erre szükségük is lesz, mert november közepétől valami érdekes, ám teljes embert kívánó új kihívás várja önöket. Ha van gyermekük, az év utolsó hónapjaiban kicsit több figyelmet igényel, de ha ezt megkapja, akkor sok örömöt is okoz. A karácsony egy meghitt időszakot sejtet.

Tűzkő

Tréfás, vidám, kellemes emberek, akik szeretnek a társaság középpontjában lenni. Hasonlatosan a mi hagyományos asztrológiai felosztásunk szerinti Nyilasokhoz, kedvelik a nagy utazásokat, új kihívásokat, legszívesebben mindig máshol lennének, mint ahol vannak. Hatalmas adag a lelkesedésük, de nem igazán kitartóak.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez az év a Tűzkő szülöttei számára a beteljesült vágyak időszaka lesz. Nagyon nagy szerep jut ebben az évben a pozitív gondolkodásnak. Ezzel valóságos mágnesként fogják bevonzani életükbe a jó dolgokat. Humoruk valóságos csúcsformában lesz, de szerencsére most akaratlanul sem fognak vele másokat megbántani. Barátaik közül többen példaképként fognak tekinteni a Tűzkő jegyűekre. Nyáron sokat lesznek emberek között, akár még új barátságokat is köthetnek. Utazásra a nyár egésze alkalmas lesz, a leghelyesebben akkor cselekszenek, ha rövidebb utakra mind a három hónapban elmennek.

Ősszel egy új szellemi terv lép be az életükbe, ami friss pezsgést hoz, és ami ismét új ismeretségekkel szolgál. Ez persze lehet valamiféle szakmai továbbképzés, egy új tanfolyam, vagy akár egy új hobbi.
Novemberben furcsán összeolvad a barátság és a szerelem, de ezt az önökre jellemző humorukkal fogják kezelni. Ne zárkózzanak el olyan érzések elől, amelyek esetleg szokatlanok, hadd legyen ez az év mindenben az új dolgok időszaka! Az év legnyugodtabb időszaka a tél lesz. Talán eleinte saját maguknak sem vallják be, hogy egy kicsit el is fáradtak, nem bánják, ha kevesebb önök körül a mozgalmasság, és nyugodtabbak az ünnepek.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez az 5 csillagjegy csókol a legjobban

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: