Gyík

Őszinte, mozgékony, eleven emberek, akik szeretik, ha az élet körülöttük változásban van. Környezetük szemében néha túl eredetinek tűnhetnek. A legnagyobb erényük, hogy mindig vállalják önmagukat. Toleranciájuk és érdekes lényük a leginkább a mi asztrológiai felosztásunk szerinti Vízöntőkre emlékeztet.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma jogi ügyeiben kerülhet pont a mondat végére, kedves Vízöntõ. Végre stabilizálódhat munkahelyi pozíciója, vagy pénzügyi helyzete, mely a jövõben igen pozitív változások elé nézhet. Hosszútávú céljai kerülnek elõtérbe, ezért most nagyon kell összpontosítania, hogy jó alapokra helyezze azokat. A legfontosabb, hogy legyen megfontolt, alapos és hatékony.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A most beköszöntő év egy kicsit eseménytelenebb lesz, mint ahogyan szeretik az életet. Ez főleg az év első harmadában lesz szokatlan. Családjuk akár egy kis lustasággal is vádolhatja a Gyík jegyűeket, pedig valójában minden lehetőséget megragadnak, hogy visszanyerjék energiájukat. Egy tavaszi méregtelenítő kúra ebben nagy segítséget nyújthat. Áprilisban nemcsak a tárgyi környezetüket fogják kitakarítani, hanem a szervezetüket is. Fogyasszanak sok folyadékot, ha pedig volt valami káros szokásuk, most sokkal könnyebben le tudnak majd szokni róla.

Buddha tanítás: vigyázzunk a Földre, hogy tovább tudjuk adni utódainknak!

A nyár egy kellemes fordulattal kezdődik, ami közérzetükre is remekül hat. Különösen a június és a július eleje lesz eleven, utazásra ennek ellenére inkább az augusztus lesz alkalmas. Különösen nagy energiát ad, ha legalább egy hetet víz mellett töltenek. Szeptemberben már senki nem vádolhatja a Gyík jegyűeket lustasággal. A munkájukon belül egy új kihívás annyi feladatot és új örömöt hoz, hogy még az elmúlt aktívabb éveket is felülmúlják. A december eleje egy munkahelyi sikerélményt hoz, ami mind anyagilag, mind erkölcsileg elégedettségre ad okot. Nem csoda, hogy ennek hatására nagy hangsúlyt fektetnek a karácsonyi bevásárlásra, még olyan embereknek is vesznek valami szépet, kedveset, akik erre nem is gondolnak.

Földrengés

Lelke mélyén hatalmas szenvedélyek, mély érzelmek és indulatok lappanganak. Olykor túlságosan hevesek, előbb cselekszenek és később gondolkodnak. Bátrak, magabiztosak, függetlenek, akikről környezetük azt hiszi, hogy nincs szükségük senkire. Ez nincs így, de az alárendelt szerepet nem tűrik a kapcsolataikban.

Némi kis szorongással lépnek a 2020-as évbe, de amitől félnek, nem következik be. Társkapcsolatukban, de barátaik között is viták lehetségesek. Ez hangulatukat is hullámzóvá teszi. Talán a március lesz a legalkalmasabb, hogy egy kicsit önmagukba nézzenek, és alaposan megvizsgálják a lelkük mélyén, mi az, ami nem tökéletes. Az április egy érdekes találkozást ígér, ráadásul segít a kavargó gondolatok elrendezésében.

A nyár ugyan az elmúlt évek nyaraihoz képest kevesebb eseményt hozhat, de legalább lelkük békéjéhez visszatalálnak. Ebben az évszakban nem ártana, ha pár napra egyedül utaznának valahova, méghozzá olyan helyre, ahol kevés ember veszi körül önöket. Ez segítséget nyújtana ahhoz, hogy kilépjenek a hétköznapok taposómalmából. Az ősz kicsit mozgalmasabb, sőt ez az évszak lesz a legkedvezőbb üzleti sikerekre, vállalkozások beindításához. Legyenek bátrak és kezdeményezők, ne hallgassanak a pesszimista óvatoskodókra! Ez persze nem jelenti azt, hogy ne legyenek kellően megfontoltak. Decemberben már a következő év színes tervei kerülnek előtérbe. A legszívesebben a karácsonyt is végigdolgoznák, de szerencsére családjuk ezt nem fogja megengedni.

Kegyetlenül őszinte: ez a horoszkóp azt is a szemedbe mondja, amit mások nem mernek bevallani neked

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: