Kígyó

Kicsit zárkózott, csendes, mély, intelligens emberek. Sok művész kerül ki a Kígyó jegyének szülöttei közül. A szellemi tervek vagy valami elvont tevékenység egy olyan világba vezetik, ahol végre önmaguk lehetnek.

Bizonyára jó hírt mondok, ha elárulom, hogy a 2020-as év a Kígyók számára egy békés, nyugodt időszakot ígér, amikor épp annyit foglalkozhatnak szellemi terveikkel és belső életükkel, amennyit csak akarnak. Ez lehetőséget kínál, hogy egy hatalmas lelki fejlődésen menjenek keresztül. Talán furcsa is lesz eleinte, hogy ezzel a változással új embereket fognak bevonzani az életükbe, akik hasonló húron pendülnek. Ha fizikai munkát végeznek, akkor már a tavasz folyamán új hobbi lép be az életükbe, ami örömöt hoz. Ha pedig művészi vagy szellemi munkát végeznek, akkor ez az év ezen belül egy komoly sikert ígér.

Nyáron kicsit több ember veszi önöket körül, ami egy cseppet fárasztja majd a szelíd, zárkózott Kígyót, főként akkor, ha az év első felében új barátok léptek be az életükbe. Ha szükségét érzik, utazzanak el pár napra, vagy otthon alakítsanak ki egy kicsit zárkózottabb életmódot. Ebben az évben az ősz lesz a kedvenc évszakuk. Nyugodtnak, békésnek, sikeresnek érzik magukat, sokan fordulnak önökhöz tanácsért. Kicsit többet is költenek, még akkor is, ha máskor takarékosabban szerettek élni. Ne feledjék el, a pénz energia, és ahhoz, hogy szabadon tudjon áramlani, nem szabad megkötni. Csodálkozva fogják tapasztalni, hogy minél többet költenek, furcsa mód annál több marad a pénztárcájukban.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Kos. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyúl

Kicsit félénk, kedves, szelíd emberek, Az egyhangú élet nincs igazán ínyükre, kedvelik a változatosságot és a vidámságot. Rendkívül segítőkészek, megértők, empatikusak. Áldozatkész magatartásuk miatt néha ki is használják jó szívüket.

A 2020-as év egy kedvező magánéleti fordulattal veszi kezdetét. Ez persze épp annyiféle dolog lehet, ahányan vannak. Lesznek olyan Nyúl-szülöttek, akik hosszú társkereső időszak után végre úgy érzik, hogy megtalálták azt, akire vártak. Ám a társkapcsolatban, családban élők is most a szokottnál több örömöt éreznek otthonukban. Az év legkedvezőbb időszaka a tavasz és a nyár eleje lesz, amikor épp annyi szeretet veszi körül önöket, mint amennyire szükségük van. Utazásra a július lesz a legalkalmasabb. Feltétlenül olyan célt válasszanak, ami pont az ellentéte annak, ahol élnek. Ha egy csendes faluban laknak, nem ártana felfedezni egy nyüzsgő nagyvárost, ha azonban városlakók, akkor a békés hegyvidék fog örömöt okozni.

A szeptember és az október eleje egy kicsit felemás időszak lesz, sok dolog alakul pont ellenkezőleg, mint ahogyan azt tervezték. A legjobb, ha különösebb elvárás nélkül állnak a dolgokhoz és az emberekhez. A tavasz kellemes hangulata novemberben fog visszatérni. Ha munkát szeretnének váltani, vagy esetleg rég keresnek munkát, akkor ebben a hónapban több érdekes ajánlattal találkozhatnak. Ám ha elég bátrak, akkor decemberben már új munkahelyen lehetnek, és anyagi helyzetük is jobb lesz. Ez nem éppen a legrosszabb hír karácsony előtt.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-05-28 - A mai napon, hogy szerelmi téren leküzdhessen minden akadályt...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: