Ház

A Ház jegyűek az azték horoszkóp legnyugodtabb, legstabilabb és leginkább biztonságra törekvő emberei. Jól tudnak a pénzzel bánni, beosztóak, megbízhatóak és nagyon precízek. A nyugati asztrológia szerint leginkább a Szűz jegyével rokoníthatóak.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Kedves Szûz, ha arra vágyik, hogy otthona elképzelései fényében díszelegjen, bizony ki kell tisztítania alaposan mindent, a pincétõl a padlásig. Lehet, hogy a takarítás közben fény derül pár felújítandó dologra is, amit egyúttal el is végezhet. Jó móka kerekedhet a napból, fõként ha barátai is besegítenek az átalakításba. Jó munkát!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Ház jegyének szülöttei örömmel tapasztalják, hogy anyagi helyzetük inkább egy lassú, de biztos fellendülést mutat  a 2020-as évben. Biztosak lehetnek benne, hogy már tavasszal egy korábbi tervet meg tudnak valósítani. Áprilisban találkoznak valakivel, aki úgy érzi, hogy az élete összeomlott. Igaz, hogy az illető nem kér segítséget, de a Ház jegyűekben feltámad a segítőkészség, és ezzel nagyon is jót tesznek az illetővel. Még az sem kizárt, hogy a kapcsolatból egy hosszú, tartalmas, szép barátság lesz.

Te jó ég, mi mindent elárul! Ez a horoszkóp aztán igazán találó - Rád mennyire igaz?

A május a hagyományok szerint a szerelem hónapja, de ez a Ház jegyűek életében most nem igazán fog érződni. Sokkal többet fognak dolgozni, mint amennyire Ámor áldásait élvezik. A társuk ezt nem is igazán veszi jó néven, még akkor sem, ha ajándékokkal próbálják pótolni az együtt töltött idő hiányát. Júniusban ezen sikerül változtatni, lepjék meg párjukat legalább egy hosszú hétvégével. Így ha júliusban megint egy kicsit több munkát vállalnak, ez már nem sérti az otthon harmóniáját. Augusztusban egy munkán belüli változásban szervezőképességük maximumát hozzák ki magukból. Hosszabb utazásra ebben az évben inkább szeptember elején lesz módjuk. Pihenjék ki alaposan magukat, mert a november és a december sok olyan izgalmas kihívást ígér, amiben nagy kár lenne nem teljes energiájukkal részt venni.

Nád

Józan, gyakorlatias, higgadt emberek, akik a leginkább kézzel fogható dolgokban hisznek. Eligazodnak a hétköznapi élet útvesztőiben, tudnak a pénzzel bánni. Néha kicsit nehezen mutatják ki az érzéseiket, holott hűségesek, megbízhatóak.

A2020-as év első két-három hónapja egy érdekes válaszutat kínál fel a Nád-szülöttek életében. Annak ellenére, hogy ez inkább jót sejtet, egy kicsit nehezen fognak belevágni, szükségük lesz barátaik, szeretteik támogatására. A tavasz egyébként is egy olyan időszakot sejtet, amikor élvezni is tudják a korábbi évek munkájának a gyümölcseit. Ez az év nem arról szól, hogy a fogukhoz verjék a garasokat. Ha van valami olyan régi tervük, amit eddig anyagi okok miatt nem tudtak megvalósítani, akkor bátran fogjanak bele.

Nyár elején Ámor is a Nád jegyűek felé fordítja a legmosolygósabb arcát. A családban élők nyugalomra, harmóniára találhatnak otthonukban, a társkeresőknek pedig megnő a magabiztosságuk és a hódítási kedvük. Júniusban vagy július elején egy sokat ígérő találkozásban lehet részük. Szabadságra, utazásra az augusztus eleje a legalkalmasabb. Ha augusztusban távolabbi tájra utaznak, nem kizárt, hogy egy olyan érdekes találkozásban lehet részük, ami új távlatokat nyit meg a karrierjükben. Ha bármiféle ingatlannal kapcsolatos tervük van, azt halasszák szeptemberre. A békés év legnyugodtabb hónapja a december lesz. Családszerető lényük nagy örömmel készül a karácsonyra, amely még szebb lesz, mint az eddigi években.

A romantikus dacos – Ilyen együtt élni egy Nyilas férfival

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: