Mozgékony, könnyed, érdeklődő és eleven. Életében a kommunikációé a főszerep, minden érdekli és mindenről tudni akar. A mi hagyományos asztrológiai felosztásunk szerint leginkább az Ikrek jegyére hasonlít. Magabiztos, fontos a számára a siker.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az év egy kicsit csendesebben kezdődik. Aggodalomra azonban semmi ok! A január és a február különösképp szinte egy eseménytelen időszak lesz, de ezt talán nem is fogja annyira bánni. A tavasz rendkívül jó lehetőséget teremt, hogy összeegyeztesse a hivatást és a magánéletet. A nyár elején kicsit felgyorsul az élete. A sors több jó lehetőséget, új kihívást ígér, és ez belső energiáit is felpezsdíti. A június egy új munka lehetőségét kínálja. Szerencsére általában jó döntéseket hoznak, így alaposan átgondolnak mindent, mielőtt igent vagy nemet mondanak.

Ez a 3 legmakacsabb csillagjegy

A július a társkeresők számára nyújt a szokottnál több hódítókedvet. Ebben a témában szintén szükség lesz arra a bizonyos, legendás jó döntési képességre, mert valaki egészen mást mutat magáról, mint amilyen valójában. A július vége és az augusztus eleje a passzív pihenésnek kedvez. Még az sem kizárt, hogy a nyár végén arra lesz szükségük, hogy néhány hetet egyedül töltsenek. Az ősz egy érdekes, színes, új barátságot is hoz az életükbe. Lehet, hogy nem lesz tartós kapcsolat, de mégis valamilyen új lehetőséget felvillant, amit kár lenne kihagyni. Anyagi helyzetük október után kezd el fellendülni. Novemberben még egy nagyobb háztartási beruházásra is sor kerülhet, ami örömöt okoz, és talán az amúgy is szép karácsonyt még szebbé, könnyebbé teszi.

Párduc

Zárkózott, mély lelkivilágú, érzékeny, könnyen sebezhető. Az életben sokkal inkább a csendes megfigyelő szerepét tölti be. Szívesen van egyedül, a magány számára egyáltalán nem terhes. A külvilág szemében sokszor akár egy kicsit mogorva benyomást is kelthet, holott a szíve aranyból van.

Dolgos, de alapvetően kedvező évet hoz a 2020-as év. Különösen télen és tavasszal kerül előtérbe a munkájuk. A tavasz hoz egy érdekes, új barátságot, s később akár egy új szellemi terv felé indítva a Párduc jegyűeket, egy új baráti kört is hozhat az életükbe. Tavasszal vagy önök vagy a párjuk munkán belüli konfliktusokkal szembesül, nagyon fontos tehát, hogy figyelemmel, türelemmel álljanak egymás mellé. Ezekben a hónapokban csökkentsék a kiadásokat. Júniustól eltűnnek a viharfelhők, és rá fognak jönni, hogy a munkájukat semmi sem fenyegeti.

Július már nem a pénzről fog szólni, hanem sokkal inkább a belső béke megtalálásáról. A nyári hónapokban több lehetőségük lesz egyedül lenni, távlati terveken és emberi kapcsolatokon gondolkodni. A nyár végén egy váratlan, olcsó nyaralási ötlet bukkan fel. Ősszel egy barát vagy egy munkatárs kisebb csalódást okoz. Az év legnyugodtabb időszaka az ősz lesz. Október végére lassan anyagi helyzetük is rendeződik, sőt felvillanhat egy lehetőség, amivel tartalékaikat gyarapítani tudják. A december színes, mozgalmas hónap lesz, mint ahogyan ez életükben lenni szokott.

Ilyen vagy, ha Skorpió vagy: A Skorpió jegyűek 5 negatív tulajdonsága

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: