Keselyű

Komoly, szívós, precíz, megbízható emberek, akik néha kicsit túlságosan is komolyan veszik az életet. Nagyon takarékosak, fontos a számukra a biztonság. Szeretik a rendet, a fegyelmet. Leginkább a Bak jeggyel rokoníthatók.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A 2020-as év azzal az érzéssel kezdődik, hogy a korábbi sok munka és takarékoskodás végre meghozta a gyümölcsét. Nem csoda hát, hogy ebbe az évbe még nagyobb lendülettel és optimizmussal vágnak bele, mint az előzőkbe, a jelszavuk pedig nem lehet más, mint „amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra”. A tél és a tavasz eleje egy kis kapkodásra is hajlamosíthatja önöket, ami általában akkor szokott bekövetkezni, ha túl sokat vállalnak egyszerre, márpedig most önök éppen ebbe a hibába estek. Ebből pedig sajnos csak stressz és kavarodás támadhat. A nyár nem egészen hozza azt, amit vártak az évszaktól. Júniusban kisebb párkapcsolati vita keletkezhetnek, júliusban pedig egy tervezett utazás nem sikerül úgy, ahogyan szerették volna.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Így alakul a szerelmi életed Áprilisban a csillagjegyed szerint. - 3 csillagjegyre igaz szerelem vár

Az augusztus azonban remek lehetőséget teremt, hogy mind önmagukban, mind az emberi kapcsolataikban végre rendet teremtsenek. Nem kizárt, hogy ehhez épp egy kellemes utazás fog segíteni, még akkor is, ha azt nem tervezték előre. Az év legbékésebb hónapja idén a szeptember lesz. Ha korábban pár fontos embert elhanyagoltak, akkor keressék velük a kapcsolatot, tervezzenek közös programokat. Szokatlan módon december második felére inkább egy kis nyugalomra fognak vágyódni. A karácsonyt és a szilvesztert a legszívesebben valakivel kettesben töltenék. Ha megtehetik, vonuljanak el egy kicsit a gondolataikkal.

Eső

Az Eső jegyűek igazi örökifjúk! Annyira derűsek és optimisták, hogy ezzel a környezetüket is képesek felvidítani. Kapcsolatteremtő képességük rendkívüli, mindenkivel szót értenek. Problémájuk lehet a kitartással, hiszen az élet számukra egy színes, nagy kaland.

Ha az elmúlt évben nem sikerült egy komolyabb munkán belüli problémát rendezni, akkor ezt már az év elején jó lenne megoldani. A sors két lehetőséget kínál fel, és valahogy az utolsó pillanatban sikerül a lehető legjobb döntést meghozniuk. Különösen márciusban és áprilisban fogják azt érezni, hogy önbizalmuknak köszönhetően kezükben tartják a sorsuk irányítását. Családjuk ugyan nyárra tervezné az éves szabadságot, de egy faramuci munkahelyi ügy miatt valószínűleg májusban fognak részt venni egy hosszabb utazáson. Kezdetben nem fogadják örömmel a hírt, de kiderül, hogy ez az utazás érdekes új színt és lehetőségeket hoz az életükbe. Sok mindent másképp látnak majd.

Az augusztus meglehetősen dolgos hónap lesz, de végre úgy fogják érezni, hogy ez anyagilag is gyümölcsözik. Ősztől kevesebb munkájuk lesz, de azt viszont sokkal szívesebben fogják végezni. Csodálkozva fogják tapasztalni, hogy a kevesebb, de jobb minőségű munkával többet fognak keresni. A november a kellemes társasági élményeknek kedvez. Szívesen hívnak embereket vendégségbe, és fogadnak meghívásokat. Furcsa módon ez éppen decemberben csendesül el egy kicsit, így a karácsony és a szilveszter inkább egy békés családi ünnepnek kedvez.

Szerdai Horoszkóp 2022-08-17

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: