Kos

Ha van párod, de gondjaid vannak a kapcsolatban, akkor ne hagyd, hogy a szerelmed rád hárítsa a felelősséget, mert kettőtökön múlik, hogy jól működjön a kapcsolat. Okróberben a függő ügyeiteket és az érzelmi problémákat se halogassátok tovább, mert a szőnyeg alá seprésnek szakítás lehet az eredménye!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-19)

A pozíció, a hatalom, de akár egy kiemelt feladat, vagy megbízás is felelõsséggel jár, ám, ma ön ezzel tökéletesen tisztában van, felkészült, így kétségtelen, hogy a legtökéletesebb erre! Kérdés, ezt környezete is így gondolja-e. Ha mégsem, minden bizonnyal rosszul gondolkodtak, ami hamarosan ki is fog derülni. sebaj, eme testi és lelki stabilitása remek lehetõségeket rejt így is magában, melyekbõl csak profitálhat és, ha azt vesszük, az ön szempontjából végül is ez a legfontosabb. Csak így tovább, élvezze, hogy simán megy minden!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ha októberben párt keresel, akkor bátran vesd bele magad a flörtölésbe, ismerkedj, hódíts és randevúzz! Lehet, hogy az ősz első fele még nem hoz igazi változást a szerelmi életedbe, ám ne aggódj, mert mindennek eljön az ideje, így ennek is!

Szakíts, ha bírsz! Így teszik a csillagjegyek

Szakíts, ha bírsz! Így teszik a csillagjegyek

...Ragaszkodó típus, ezért nem is olyan egyszerű „megszabadulni” tőle, viszont ha rendetlenséget, káoszt hagysz magad körül, folyton felborítod a napirendjét, átalakítod az életét, nála telik be a pohár hamarosan.

Cikkajánló Tovább olvasom

Bika

Párkapcsolat esetén kénytelen leszel alapjaiban változtatni néhány dolgon, ha nem akarod, hogy az unalom eluralkodjon a szerelmi életed felett. Októberben muszáj lesz módosítanod a kapcsolatodon, de azt is át kell gondolnod, hogy kitartasz-e a jelenlegi párod mellett, vagy inkább más mellett keresed a boldogságot.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-19)

Talán úgy érzi, hogy a mai nap kissé több figyelmességre, szeretettre, megértésre lenne szüksége, mint más napokon. Ha kapcsolatban él, akkor ezt párja is látni fogja önön és megkapja azt a törõdést, mit oly nagyon várt. Ha viszont szingli, akkor se csüggedjen néha egy jó barát, vagy egy baráti társaság is segít átlendülni az ilyen napokon. A fontos csak az, hogy ne zárkózzon el. Legyen nyitott és életvidám.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ha párt keresel, akkor októberben jelentősen megnő a lehetősége annak, hogy találkozol valakivel, ám a hódításra csak akkor lesz lehetőséged, ha nem ülsz otthon a négy fal között. Próbálj ki olyan ismerkedési körülményeket, helyszíneket, amelyek eltérnek a szokásaidtól, mert akkor be fognak jönni a számításaid.

Ikrek

Ha van párod, akkor elsősorban azt kell tisztáznod magadban, hogy mire vágysz. Októberben se kérd számon a kedveseden a saját hibáidat, hiányosságaidat! Bátran mondd el, hogy milyen titkos vágyakat dédelgetsz! Ha úgy alakul, hogy a jelenlegi párod nem, csak valaki más teljesítheti be azokat, akkor tudod, hogy mit kell tenned.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-19)

Kedves Ikrek, önben mindig is égett a vágy, hogy valami új dolgot sajátítson el, vagy elõrébb lépjen az oktatás, a kultúra terén. A mai nap erre egy kiváló alkalom lesz, hogy elkötelezze magát és egy új irányt vegyen az élete. Járjon nyitott szemmel, és ha egy olyan érzés fogná el, hogy a látott dolgot ön is szívesen kipróbálná, habozás nélkül vágjon bele. Meglátja, a jövõben is hasznát fogja még venni az elsajátítottaknak, akár a munka, a párkapcsolat vagy a tanácsadás terén.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ha párt keresel, akkor az október kiváló időszak lesz az ismerkedéshez, flörtöléshez, egyéjszakás kalandokhoz, testiséghez, tehát csak annyit kell tenned, hogy belevágsz az ismeretlenbe és hagyod magad sodortatni az eseményekkel.

Ha ezek a csillagjegyek összeházasodnak, minden bizonnyal válás lesz a vége!

Ha ezek a csillagjegyek összeházasodnak, minden bizonnyal válás lesz a vége!

Az alábbi csillagjegyek nem igazán lesznek boldogak együtt:

Cikkajánló Tovább olvasom

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: