Kos

Ha van párod, de gondjaid vannak a kapcsolatban, akkor ne hagyd, hogy a szerelmed rád hárítsa a felelősséget, mert kettőtökön múlik, hogy jól működjön a kapcsolat. Okróberben a függő ügyeiteket és az érzelmi problémákat se halogassátok tovább, mert a szőnyeg alá seprésnek szakítás lehet az eredménye!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-15)

Ma fáradtnak, kimerültnek érezheti magát, kedves Kos. Bár biztosan nem beteg, mégis a mindennapi stressz hatására kimerültek tartalékai. Vegye ki a napot, pihenjen egy kicsit, törõdjön ma önmagával. Készítsen magának egy relaxáló, meleg fürdõt, majd egy jó könyvvel, vagy filmmel koronázza meg napját.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ha októberben párt keresel, akkor bátran vesd bele magad a flörtölésbe, ismerkedj, hódíts és randevúzz! Lehet, hogy az ősz első fele még nem hoz igazi változást a szerelmi életedbe, ám ne aggódj, mert mindennek eljön az ideje, így ennek is!

Heti szerelmi horoszkóp szeptember 30-tól: Energikus lesz ez a hét, lesz részed izgalomban, szenvedélyben...

Bika

Párkapcsolat esetén kénytelen leszel alapjaiban változtatni néhány dolgon, ha nem akarod, hogy az unalom eluralkodjon a szerelmi életed felett. Októberben muszáj lesz módosítanod a kapcsolatodon, de azt is át kell gondolnod, hogy kitartasz-e a jelenlegi párod mellett, vagy inkább más mellett keresed a boldogságot.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-15)

A mai nap folyamán gondok nyomaszthatják, melyek mostanában egyre több fejtörést okoznak önnek, ám ugyanakkor egy önhöz közeli személy segítõ kezet nyújthat a problémás ügyekben, melybe érdemes belecsapnia, mivel ez egykettõre kiránthatja önt a pácból, vagy legalábbis nagyban megkönnyítheti dolgát. Ne is habozzék elfogadni a segítséget, hisz végül is mire jók a barátok, ha nem arra, hogy segítsék egymást. Inkább jöjjön egy szívességgel egy kedves ismerõsének, mintsem szenvedjen még heteket olyan dolgokkal, melyeket segítséggel egy csapásra megoldhatott volna.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ha párt keresel, akkor októberben jelentősen megnő a lehetősége annak, hogy találkozol valakivel, ám a hódításra csak akkor lesz lehetőséged, ha nem ülsz otthon a négy fal között. Próbálj ki olyan ismerkedési körülményeket, helyszíneket, amelyek eltérnek a szokásaidtól, mert akkor be fognak jönni a számításaid.

Ikrek

Ha van párod, akkor elsősorban azt kell tisztáznod magadban, hogy mire vágysz. Októberben se kérd számon a kedveseden a saját hibáidat, hiányosságaidat! Bátran mondd el, hogy milyen titkos vágyakat dédelgetsz! Ha úgy alakul, hogy a jelenlegi párod nem, csak valaki más teljesítheti be azokat, akkor tudod, hogy mit kell tenned.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-15)

A mai napon fordítson nagy figyelmet barátaira, kedves Ikrek. Szorítson idõt közeli kedves ismerõseire és beszélgessen el velük, akár rég ki nem mondott sérelmekrõl, akár az életükben bekövetkezett változásokról. Tartsa kézben a dolgait, energikus és világos tettekkel reagáljon környezete impulzusaira, barátai történeteire, hogy lendületével nekik és ez által barátságuknak is további energiát kölcsönözzön.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ha párt keresel, akkor az október kiváló időszak lesz az ismerkedéshez, flörtöléshez, egyéjszakás kalandokhoz, testiséghez, tehát csak annyit kell tenned, hogy belevágsz az ismeretlenbe és hagyod magad sodortatni az eseményekkel.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-09-10 - A mai napon a Nap és a Hold együttes mozgásának befolyása által, kissé...

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-09-10 - A mai napon a Nap és a Hold együttes mozgásának befolyása által, kissé...

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Cikkajánló Tovább olvasom

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: