Nézzük, melyik csillagjegynél mi üti ki a biztosítékot!

Mindenkinek megvan a maga furcsasága, a maga személyes jellegzetességei és az is, hogy melyik mondat az, amit a legkevésbé sem szeret hallani a párjától.

Szombati Horoszkóp 2023-12-09

Kos – Várj rám!

Soha nem mondd egy Kosnak, hogy várjon rád. Tudod, hogy mennyire türelmetlen típus. Ha egy Kos azt látja, hogy valamit lassan csinálsz, mintha a végtelenségbe ragadna bele. Szereti, ha a dolgok gyorsan, pörgősen haladnak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika – Rajtad tartom a szemem.

A Bikák értékelik a bizalmat. Ha megpróbálsz dominálni felette, azt érzi, hogy leereszkedően viselkedsz vele. Még akkor is, ha csak segíteni akarsz neki. Nem szereti, ha úgy kezelik, mint egy gyereket.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek – Fogd már be!

Soha ne mondd ezt egy Ikreknek. Ettől csak még jobban fogja nyomatni a dumát. Nagyon önkifejező jegy és ha ebben korlátozzák, akkor abba belefullad.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák – Lépj ki a komfortzónádból.

Nincs is annál rosszabb egy Rák számára, minthogy olyan helyen legyen, ahol nem érzi jól magát 100%-osan. Ő az, aki szereti a kényelmet és ha változást akarsz tapasztalni nála, akkor meg kell várnod, hogy ő maga akarja.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ön rendkívül nagy erõfeszítéseket képes tenni nap, mint nap azért, hogy sikereket érjen el, ám teljesítményét sokszor nem értékelik az önt körülvevõk eléggé, ami annak is betudható, hogy általában nem veri nagydobra elért eredményeit. Meglehet, hogy érdemes és jövedelmezõ lenne változtatni ezen a gyakorlatán, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2024-03-12

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: