Rák

Nincs a Ráknál alkalmazkodóbb csillagjegy, így bármilyen közösségbe gond nélkül és gyorsan beilleszkedik. Érzékeny, empatikus személyiség, mindig megérzi, hogy a kollégáinak éppen mire van szüksége: humorra, együttérzésre, hallgatásra, tanácsra. Ebből adódóan segítőkész, legyen szó túlóráról vagy lelkizésről, rá mindig lehet számítani. Nem verseng, nem szokása másokat rossz színben feltűntetni, sokkal fontosabb számára a csapatmunka, de önállóan is pontosan tudja, mit kell tennie.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma különösen sokszor megfordulhat a fejében ingatlanának értéknövelõ felújítása, vagy esetleg egy új értékbe való befektetés. Az ötlet kiváló, de ez semmiképp sem olyan döntés, amit jó elhamarkodottan meghozni. Járja körbe alaposan a témát és nézzen szét a piacon, hogy megtalálja az ön számára legkedvezõbb ajánlatot. Vigyázzon, az értéknövekedés eltarthat egy darabig, de ha tud várni, busásan megtérülhet befektetése, kedves Rák.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Mint mindent, úgy a munkáját is hatalmas odaadással végzi, egyszerűen magávalragad és motivál mindenkit a szenvedélye. Rá is mindig lehet számítani, ha lelkizésre, támogatásra, motivációra van szükség. Plusz nem tűri meg, ha a kollégáit, beosztottjait bárki kritizálja, támadja, kiáll mindenki mellett, még akkor is, ha különösebben nem szoros a kapcsolata az illetővel. Ezek után nem megelpő, hogy zseniális csapatjátékos, ráadásul stresszhelyzetben is jól teljesít, így mindig van egy mentő ötlete, terve.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Skorpió, a mai nap valószínûleg nem a tetteké, mint inkább a lehetõségek meglátásáé lesz. Körülnézve mindenhol az új ötleteket, felújítandó dolgokat látja. A mai egy nagyszerû nap, hogy elhatározásra jusson nagyobb volumenû és hosszútávú projektek tekintetében. Bátran tervezze hát meg teendõit lépésrõl lépésre elõször fejben, aztán valósítsa meg azokat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp - Ne ragaszkodjon túlságosan olyan célokhoz, amelyek...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: