Akadnak simulékonyabb, és akadnak nehezebben kezelhető csillagjegyek. Utóbbiak közül azt a négyet mutatjuk be, akiket nem érdemes zavarni, amikor épp valamilyen tevékenységbe merültek. Melyik az a négy csillagjegy, akikkel nem mindig egyszerű kijönni? Íme.

Előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor nem érted, miért nem szólhatsz a párodhoz, a munkatársadhoz, vagy miért tűnik el napokra a legjobb barátod. Nos, elképzelhető, ők is olyan csillagjegyben születtek, amelyikkel időnként csöppet sem egyszerű kompromisszumot kötni. Kicsit bogarasak, maguknak valók, nehezebben követhetők lehetnek.

A Kosok lázadnak

A Kos könnyen fellázad, ha valami olyasmit kérsz tőle, ami csöppet sincs ínyére. Aztán amikor rádöbben, hogy végül is elfogadható és teljesíthető a kérésed, ugyanilyen gyorsan lehiggad. A Kost könnyű felbosszantani, felidegesíteni azzal, ha nem tudja, valójában mit vársz tőle. Mivel az egyenesség híve, a problémáidat mondd ki, ne kerüld a témát. Amikor pedig belemerül a feladataiba, jobb őt békén hagyni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bikák robbannak

A Bikáról úgy tűnhet, könnyen visszanyeri a nyugalmát, de ez inkább csak kívülről látszik így. A feszültséget hosszabb ideig gyűjti magában, aztán a legváratlanabb helyzetben robban ki. Ekkor pedig teljes mértékben elveszítheti a rá oly jellemző higgadtságot, nyugalmat, a harctól sem riad meg. Azzal is kihozod a sodrából, ha a szeretetét vonod kétségbe.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: