Akadnak annyira össze nem illő csillagjegyek, hogy már az első randira sem érdemes pazarolni az időt. Persze, ehhez először nem árt tudni, milyen csillagjegyű a kiszemelt partner. Ha meg utólag derül ki, legalább nem sajnálod, és tudod, miért maradt el a második találkozás. Horoszkópod megmutatja azt a csillagjegyet, akit mindenképpen jobb elkerülni. 

A Kos (március 20. – április 19.)

Kosként nem különösebben kedveled a kőbe vésett szabályokat, és úgy lépsz át azokon, ahogyan csak lehet. Mindezt pontosan ellenkezőleg gondolja a Bak szülötte. Míg te a spontán, maguktól alakuló dolgokat kedveled, addig a Bak mindent gondosan előre megtervez. Hogy ez a csillagjegy viselkedésével az őrületbe kerget, az pillanatig sem kétséges.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Heti szerelmi horoszkóp: a Rák egyedül marad, a Skorpióra új szerelem vár, a Vízöntő áttörést ér el szerelmi életében

A Bika (április 19. – május 20.)

Bikaként a nyugalmat, a kiszámíthatóságot, a kényelmet kedveled. A késés a halálod. Már pedig ezeket ez erényeket egy Vízöntőben hiába keresed. Érzéseidet a visszafogott Vízöntő nem tudja viszonozni, mert annak ellenére, hogy ő is mélyen érző, nem tudja azokat kimutatni. Sosem fogod biztonságban érezni magad mellette.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

A Skorpió rendkívül csábító, nagyon nehéz neki ellenállni. Ezzel nem vagy egyedül. Ikrek jegyűként hozzád mégsem illik. Kedveled a társaságot, a könnyedséget, a flörtöket, amit egy Skorpió sosem nézne el neked. Már az első randevún kizárólagosságot és figyelmet követel, pedig még sem csókolt.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ön mindig céltudatos, következetes és akaratos, kedves Skorpió, így elhatározásaiban is igencsak hajthatatlan. Azonban ma eljött az ideje, hogy megengedjen magának egy kis élvezetet. Akár az elmúlt idõszak jutalmaként, akár azért, hogy tovább tudja csinálni elhatározásait, kényeztesse magát egy nagy adag édességgel, néhány óra relaxálással, vagy valamivel, amirõl már régóta lemondott. Ne vegye mindig olyan komolyan az életet, néha engedje el magát.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Rák (június 21. – július 22.)

A Nyilas úgy száguldhat be az életedbe, akár a forgószél. Pillanatok alatt levesz a lábadról, aztán ugyanilyen gyorsan elillan. Rák jegyűként túlságosan érzelmes és ragaszkodó vagy a számára, akkor is, ha kölcsönös a vonzódás. Elkerülöd a fájdalmat, ha inkább lemondod az első randit. Meg a következőt is.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: