Nem azt mondjuk, hogy CSAK ez a három csillagjegy az, akiért a férfiak bolondulnak, de úgy tűnik, hogy a legtöbb ‘férfikedvenc’ nő közülük kerül ki!

Kos

Akkor érzi a legjobban magát, ha mindig ő állhat a figyelem, és az események középpontjában. Amíg más még a megoldáson gondolkozik, ő gyorsan cselekszik. Szenvedélyes, és ambíciós, mindent megtesz azért, hogy partnere boldog, és kiegyensúlyozott legyen.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-15)

Ma egy kissé feszülten alakulhat a nap, ami jórészt annak köszönhetõ, hogy valami miatt most a szokásosnál is nehezebben halad a mindennapi teendõkkel. Még olyan apróságokkal is meggyûlhet a baja, melyeket azelõtt kirázott a kisujjából. A legfontosabb az, hogy most ne erõltessen semmit, az valamelyest könnyíthet a dolgokon, vagy, legalább is megkímélheti a komolyabb idegeskedéstõl. Fogja fel úgy a helyzetet, hogy ez egy ilyen nap, s, ami ma nem sikerül, igazából holnap is ráér, s, ennek jegyében, veszkelõdés helyett, inkább igyon egy frissítõt!

5 életattitűd, amely csak az érett lelkületű emberekre jellemző! Ha rád is jellemző, valószínűleg idős lélek vagy!

Szűz

Sokan nem gondolnák róla, hogy ő az ideális társ, de... Mindenre azonnal megtalálja a megoldást. A partnerét bármilyen rossz hangulatból képes kimozdítani. Felemelt fejjel, és mosolyogva jár mindig. Az a férfi, akinek egy Szűz csillagjegyű nő a partnere, igazán szerencsésnek tudhatja magát.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-15)

Ma meglehetõsen furcsa érzések, érzelmek keríthetik hatalmába gondolatait, melyeket már szinte maga sem ért. A legjobb ezért talán az lenne, ha ma megpróbálna nem megérzéseibõl, érzelmeibõl kiindulni, nehogy rossz döntéseket hozzon, s késõbb esetleg csalatkozzon. Amúgy sem ígérkezik a mai szerencsés napnak a döntések tekintetében, úgyhogy inkább ne is foglalkozzon érdemben egy fontos kérdéssel sem. Inkább menjen strandolni, lazítani egy kicsit, vagy egyszerûen ki se dugja az orrát az ágyból, otthonából, ez lehet most a legjobb, amit tehet!

Nyilas

Egy igazi harcos személyiség, képes a végsőkig küzdeni, hogy elérje a célját. A küzdelme akkor is megmarad, ha párja boldogságáról van szó. Aki mellett egy Nyilas partner van, az soha nem fogja megismerni a szenvedést. A Nyilas nő mindig ott lesz mosolyogva, és reménnyel telve a partnere mellett.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-15)

Ma könnyen úgy érezheti, mintha valaki, vagy valami, törölné életébõl az eddigi rossz dolgokat, s mondhatni, teljesen tiszta lappal, elmével és szívvel állhatna neki a napnak. Remek alkalomnak ígérkezik a mai tehát arra, hogy elvarrjon néhány elvarratlan szálat, s bizonyos kérdések tekintetében, tiszta vizet öntsön a pohárba. Ne rettenjen meg a komolyabb döntések meghozatalától sem, mert a mai napon mindenkinél jobban fogja érzékelni, mi a helyes, s mi az, ami hosszú távon jót tesz önnek, s másoknak egyaránt.