Így megtalálhatod az igazit is…

Kos: Nyilas és Ikrek

Az biztos, hogy Kosként imádod a függetlenséget, amit a Nyilas és Ikrek jegyű pasik tuti meg fognak érteni, sőt imádni fogják, hogy nem igényled, hogy a nap minden óráját együtt töltsétek. Elég merész, sőt néha kimondottan őrült dolgokra is kapható vagy, ami tuti mindig meglepi majd a párodat. Ez kelleni is fog, ha a párod Nyilas vagy Ikrek, hiszen számukra nincs rosszabb, ha unatkoznak valaki mellett.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma, annak ellenére, hogy talán kissé dezorientált, mégis bõvülhet felelõssége, ami nagy kihívások, ugyanakkor, lehetõségek elé is állíthatják. Ha így történne, ne vesszen el a részletekbe, kedves Nyilas, hanem próbálja meg jól szervezettséggel áthidalni az esetleges akadályokat, melyekre késõbb is ráérhet majd megoldást találni.

Velük minden találkozó egy élmény: 4 csillagjegy, akiknél romantikusabb senki sem lehet

Bika: Rák és Bak

A Rák jegyű srácokkal nagyon jól összeilletek, hiszen mindketten utáljátok a meglepetéseket és inkább a komfortzónán belül szeretettek élni. A Bak jegyű pasikkal pedig teljesen meg tudjátok érteni egymást, hiszen ugyanolyan a gondolkodásmódotok és tiszteletben tudjátok tartani a másik munkatempóját és elköteleződését.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma kissé nehezen tudhat a munkájára, vagy más teendõire koncentrálni, mert a figyelmét szüntelenül bizonyos érzelmei köthetik le. Mivel szorgalma és odaadása így is kiemelkedõ, nem igazán lehet mégsem nagyobb bonyodalomra számítani emiatt, ugyanakkor, ne is kezdjen ma bele semmi nagyobb, fontosabb projektbe, mert akkor már jobban kitûnhet átmeneti figyelmetlensége. Szedje össze és tegye oda magát valamelyest, amíg okvetlenül muszáj, kedves Bika, aztán, ha végzett, könnyebb is lesz majd elmerülnie a gondolataiban! Ne hagyja, hogy letaglózza bármi is!

Ikrek: Kos és Vízöntő

Az Ikrekben és Kosokban az optimizmus és a játékosság mindig közös pont lesz. Az egyetlen hátrányotok az lehet, hogy mindketten rosszak vagytok az előre tervezésben és nehezen köteleződtök el bármi mellett. Azonban mindkettőtöknek annyira nyitott és izgalmas a személyisége, hogy folyamatosan szórakoztatjátok és felfrissítitek egymás szemléletét, szóval tutira nem fogjátok egyhamar megunni egymást. A Vízöntő jegyű pasival is szuperül kijössz, hiszen nagyon hűséges és szuper hallgatóság, ami valljuk be jól jön neked, hiszen imádsz beszélni.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Hamar lázba hozhatják ma bizonyos olyan új lehetõségek, amelyeket az utóbbi idõszak áldozatos munkájának köszönhet, így a mai nem csak emlékezetes és izgalmas lehet az életében, hanem mindenképpen egy ünnepelésre is okot adó, élvezetes pillanatokban gazdag nap is! Élvezze a sikert, kedves Vízöntõ! Megérdemli!

Rák: Skorpió és Szűz

A Rák és a Skorpió jegyeket tartják a legösszeillőbb párosnak, hiszen mindkettejük érzelmi skálája igen széles és nagyra értékelik az elköteleződést. A Szűz jegyű srácokkal is nagyon jól kijössz, hiszen ők imádják a biztonságot, amit nyújtani tudsz, ők pedig ezért cserébe szinte bármit képesek lennének megtenni, amit kérsz.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Egy régi ismerõse keresheti meg önt telefonon, kedves Skorpió, de lehet, hogy pont akkor, amikor ön nincs a közelben. Amikor pedig visszahívná, õ nem fogja felvenni a kagylót. Egész nap mehet ez a bosszantó játék, hacsak elejét nem veszi az egésznek és az elsõ visszahívásnál nem ad meg üzenetben egy olyan fix idõpontot, amikor biztosan ráér.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: