Oroszlán: Mérleg és Vízöntő

Mint ahogy azt te is nagyon jól tudod, néha önző tudsz lenni, azonban sebaj, hiszen a Mérleg jegyű srácok ezt remekül tudják kezelni. Nem veszik zokon, ha te vagy a parti dívája, ők imádják, hogy a reflektorfényben tündökölsz, és mindenki rájuk irigykedik, hogy milyen csaj van az oldalukon. A Vízöntő jegyű pasikkal nagyon hasonló a személyiségetek, mindketten extra makacsok vagytok, így elkerülhetetlen, hogy néha összezörrentek. A békülés viszont annál édesebb lesz!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz: Rák és Bak

Egy Rák pasival hasonló elképzeléseitek vannak a jövővel kapcsolatban. Az is tuti, hogy bármikor képes lennél kiállni a párodért, amit a Rák jegyű srácok nagyon értékelnek. A Bak egy másik remek jegy lehet számodra, ha hosszútávra tervezel, hiszen ők is pont ugyanolyan célorientáltak és karrieristák, mint te, szóval nagyon jól kiegészítenétek egymást.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2021-03-09

Mérleg: Oroszlán és Bika

Tudod, hogy az Oroszlán srácok néha tudnak sokak lenni, azonban téged ez egyáltalán nem zavar, hiszen imádod, hogy milyen határozottak tudnak lenni és neked is segítenek, ha egy döntés meghozatala túl nagy feladat lenne. A Bika jegű pasikkal pedig elsőre úgy tűnhet, hogy semmi közös nincs bennetek, pedig ha időt szánsz rájuk, akkor rájöhetsz, hogy mennyire jól kijöttök egymással. A Bikák rendkívül lojálisak és mindig ki fognak melletted állni, amit te nagyra értékelsz, ők pedig mást nem is kérnének cserébe.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió: Rák és Szűz

A Skorpió és Rák párosnál nincs legyőzhetetlenebb, ez tény. De meglepően a Szűz jegyű srácok is szuperek lehetnek neked, hiszen nagyon jól meg tudjátok érteni egymást. Skorpióként nagyon nehezen tudsz megnyílni, addig, amíg nem vagy 100%-ig biztos abban, hogy a másik tökéletes neked, ami a Szüzeknek nem jelent problémát, hiszen náluk odaadóbb és gondoskodóbb jegy talán nincs is. Neked pedig csupán annyi a dolgod, hogy értékeld ezt.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ön mindig céltudatos, következetes és akaratos, kedves Skorpió, így elhatározásaiban is igencsak hajthatatlan. Azonban ma eljött az ideje, hogy megengedjen magának egy kis élvezetet. Akár az elmúlt idõszak jutalmaként, akár azért, hogy tovább tudja csinálni elhatározásait, kényeztesse magát egy nagy adag édességgel, néhány óra relaxálással, vagy valamivel, amirõl már régóta lemondott. Ne vegye mindig olyan komolyan az életet, néha engedje el magát.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: