Mi vár rád február havában? Olvasd el itt a havi horoszkópodat!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) 

Könnyű hódításaid elbizakodottá tehetnek, de ragaszkodsz a függetlenségedhez. Ha párkapcsolatodban a kötelességoldalt tekinted, valami szörnyű intézményt látsz. Februárban számtalan üzleti megbeszélésed van, másrészt pedig még Bálint-nap előtt időt kell adnod életed párjának vagy a pasidnak, hogy meggondolhassa, vissza akar-e jönni hozzád. Az utóbbi időben nem voltál éppen túl kedves hozzá. Lásd be, hogy nélküled is megáll a lábán, és légy boldog, ha szabad akaratából visszatér hozzád. Ha már aktív piacokba vagy vállalkozásokba próbálod belevetni magad, igen jól boldogulsz. Mindenütt megállod a helyed, ahol improvizálni kell. Ha nem vagy elégedett régi szerződéseddel, jogod van olyan módosításokat követelni, amelyek előnyösebbek számodra.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Milyen képességeid vannak állatövi jegyed alapján? Most kiderül!

Halak (02. 20-03. 20.) 

Mivel a Merkúr 21-ig hátrafelé halad, a párod nem bízik benned, de a legnehezebb számodra az, hogy ne veszítsd el a fejed a tárgyalások során. Fennáll a veszély, hogy úgy ülsz le tárgyalni, hogy hamisan ítéled meg tárgyalási pozíciód erősségét. Emiatt aztán gyakran üres kézzel távozol. Ha időközben ráuntál a pasidra, aki nem akar felvállalni, Bálint-nap táján olyan fickó tűnik fel a színen, aki többet nyújthat, mint titkos szeretőd. Mivel a Mars és az Uránusz a kommunikációs szektorodban halad, Bálint-napon és a hónap végén vezető szerepet vállalsz abban, hogy elősegíted az eszmecseréket, az intellektuális és üzleti vitákat és az új projektek bemutatását kollégáid és pártfogóid előtt. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos (03. 21-04. 20.) 

Meglévő párkapcsolatod érdekközösség két ember között, az üzleti világot viszont sivárnak és lehangolónak találod. Még keresed Őt? Eltökéltséged, hogy magad irányítsd az életedet, új ismeretséged miatt erősen meggyengül. Ha úgy érzed, nem csak képzelted főnököd, kollégád vagy egyik megbízód érdeklődését, Bálint napon térítsd el a figyelmét az üzleti életről valami másra. Ha mégsem találkozol olyan pasival, aki alkalmas tartós kapcsolatra, addig sokkal többre tartod a barátságot a futó kalandoknál. Habár ekkora támogatással új vállalkozást lehetne indítani, neked sokkal biztonságosabb hivatás kell a vállalkozóinál. A hónap végén viszont nagyon kemény és kíméletlen tudsz lenni a hivatásodban és az üzleti életben.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika (04. 21-05. 20.) 

Megújult önbizalmadat és lelkesedésedet csak fokozza a kinevezés vagy az előléptetés. De ha nem lennél kapzsi, ha nem vágynál magad is arra, hogy szépen csengő ígéretekkel etessenek, nem kellene saját károdon tanulnod. Munkahelyeden februárban a jegyedben lévő Uránusz és a Vízöntő-Szaturnusz hatására két ellentétes pólus ütközhet: fiatalok és idősek, hagyományos hatalmi viszonyok és progresszív emberi jogok, alkalmazkodás és lázadás és új, merész pénzügyi, piaci reformok. Tudnod kell, hogy a konzervatív és a progresszív típusoknak szükségük van egymásra. Ha mostanában éppen félúton vagy két kapcsolat között, lehet, hogy a munkahelyeden vagy a főiskolán választod ki a magad sz.xpartnerét. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: