Minden csillagjegy rendelkezik egy varázslatos erővel, melyet saját maga szolgálatába állíthat, ha a körülmények úgy kívánják.

Nézzük, melyek a Tűz, a Föld, a Levegő és a Víz ajándékai az egyes csillagjegyek számára!

Hétfői Horoszkóp 2022-10-17

A Tűz csillagjegyei: Kos, Oroszlán, Nyilas – A belső tűz ajándéka jellemzi

A Tűz egy erőteljes elem, mely arra enged következtetni, hogy tulajdonosa egy hihetetlen erő birtokában van. Azonban nagyon fontos, hogy ezt az erőt megtanulják felelősséggel használni.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Talán észre sem veszi, kedves Nyilas, de az utóbbi idõben egy kicsit kevesebb idõt tudott fordítani családjára, amit bizony õk igencsak megéreztek és hiányolják is önt mindennapjaikból. Érdemes lenne egy kicsit elgondolkodnia azon, hogy idõbeosztásának átcsoportosításával hogyan tudna több idõt tölteni szeretteivel.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A fenti csillagjegyek szülöttei romboló jellegű vérmérséklettel rendelkeznek, ha bántás éri őket, vagy ha nem becsülik meg kellő képen. Ugyanakkor csodálatos erővel bírnak a fizikai, emocionális és spirituális gyógyítás terén és készek szívük teljes szeretetét a gyógyulásra váró személy felé fordítani.

A Föld csillagjegyei: Bika, Szűz, Bak – A védelem ajándéka jellemzi

A fenti csillagjegyek szülötteire a nagyfokú lojalitás jellemző, hiszen ők azok, akikre minden körülmények között számítani lehet, és akik mindig önzetlenül nyújtják ezt a segítséget embertársaik számára.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Bika, ma nagy lehetõségek akadhatnak útjába, ha elég figyel és nyitva tartja a szemét. Nem feltétlenül fog pénzt találni a járdán, de lehet, hogy barátaival egy remek ötletet eszelnek ki, amibõl hosszú távon gyümölcsözõ vállalkozás is lehet. Ne becsülje alá magát, vágjon bele bátran egy új projektbe.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek az egyének a Földanyától nyerik erejüket és nagyfokú vonzalmat éreznek a gyógynövények és a gyógyító kristályok irányában. Harmóniában élnek a természet erőivel és képesek ellenőrzésük alatt tartani azokat, hiszen varázslatos erejük a Védelem képességében rejlik.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-07-15

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: