KOS (MÁRCIUS 21. – ÁPRILIS 20.)

Valaki ma roppant nagylelkű lesz Önnel. Talán egy értékes ajándékot kap tőle, segítséget, de valamilyen úton-módon érezteti a maga iránt érzett érzéseit, de akár még a háláját is. Szerényen, de fogadja el és ne úgy tekintsen arra az ajándékra, hogy biztos le akarja kenyerezni, vagyis véletlenül se sértse meg az illetőt, akinek komolyak a szándékai. Fogadja el, hogy mások is kedveskedhetnek csak úgy Önnek.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-21)

A mai nap folyamán nem igazán érzi magát vidámnak, s mintha motivációja is alábbhagyott volna. Sajnos van ilyen, ám ön nem az a fajta, aki csak úgy beletörõdik mindenbe, s feladja. Ha éppenséggel nem érzi magát a toppon, hát majd tesz róla, hogy odakerüljön! Ha így áll hozzá a dolgoknak, kedves Kos, nos, annak hamar meglehet az eredménye, s igencsak beindulhat a gépezet. Este aztán, szinte teljesen véletlenül, belefuthat valakibe, akinek nagyon fog örülni, s ez kifejezetten bearanyozhatja a mai napját!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Ez a 4 csillagjegy szakítás után gyorsan új kapcsolatba kezd

Ez a 4 csillagjegy szakítás után gyorsan új kapcsolatba kezd

A szakítás mindenki számára megterhelő érzelmi kihívás. Egyik pillanatban még szerelmes vagy, a másikban nem érzel mást, mint csalódottságot és ürességet. Az alábbi csillagjegyek ilyenkor azzal orvosolják a fájdalmat, hogy minél előbb továbblépnek egy új

Cikkajánló Tovább olvasom

BIKA (ÁPRILIS 21. – MÁJUS 20.)

Nagyon szeretné, de ma nem adhat ki bizonyos dolgokat a kezéből, mert annak nem lenne jó vége. Akármennyire sincs kedve hozzá, jobban teszi, ha mindent maga intéz, legyen az ház körüli teendő vagy egy program megszervezése. Máskülönben ne csodálkozzon azon, ha valami nem úgy sül el, ahogy azt fejben elképzelte. Vagy ha mégis kiadja a kezéből, utána ne reklamáljon másoknak.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-21)

Ma rendkívüli õszinteség és önzetlenség jellemezheti a Bika jegy szülötteit, így nagyon termékeny, motivált és szorgalmas tagjai lehetnek csapatuknak, családjuknak, vagy éppen baráti társaságuknak. Mindez ráadásul csupa olyan pozitív visszacsatolást is elindíthat a Bikában, melyek hatására joggal úgy érezheti, végre a helyére került minden, s most éppen pontosan úgy cselekszik, ahogy mindig is akart. A legszebb az egészben az, hogy ez szó szerint így is van, hiszen csakis az adhatja a legteljesebb kiteljesedést és örömet az életben, amit az ember teljes szívvel és lélekkel csinál!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

IKREK (MÁJUS 21. – JÚNIUS 21.)

Ma valahogy úgy érzi magát, mintha börtönben lenne. Talán azért, mert nem sikerül eljutnia egy vágyott programra, vagy mert nincs kivel kimozdulnia és ezért szobafogságra ítélte magát. Ez nagy butaság lenne a részéről, hiszen egyedül is elmehetne otthonról, ne keressen kifogásokat, miért nem teszi! Elhiheti, még egyedül is érhetik kellemes meglepetések. Mellett lepje meg magát valamivel!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-21)

A mai napon az Ikrek számára a gyerekek kerülhetnek az elõtérbe. Ez most akkor is igaz lehet, ha nincs sajátjuk, ez esetben egy rokon, vagy ismerõs csemetéjével kapcsolatban tehetnek szert új élményekre, tapasztalatokra, s ez örömmel töltheti el õket. Nem is csoda, hiszen nincs is szebb annál, mint látni és érezni, hogy sikerült valamit tanítani, átadni egy fejlõdõ kisembernek, abból, amik vagyunk!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: