KOS (MÁRCIUS 21. – ÁPRILIS 20.)

Valaki ma roppant nagylelkű lesz Önnel. Talán egy értékes ajándékot kap tőle, segítséget, de valamilyen úton-módon érezteti a maga iránt érzett érzéseit, de akár még a háláját is. Szerényen, de fogadja el és ne úgy tekintsen arra az ajándékra, hogy biztos le akarja kenyerezni, vagyis véletlenül se sértse meg az illetőt, akinek komolyak a szándékai. Fogadja el, hogy mások is kedveskedhetnek csak úgy Önnek.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-29)

Ma meglehetõs érdeklõdést mutathat misztikus dolgok, titkok iránt, így meglehet, hogy a nap folyamán elkalandozik, s okkult tudományokról, természetgyógyászatról, történelemrõl, asztrológiáról, alkímiáról, esetleg farmakobotanikáról olvasgat. Bár sok van, ami érdekes és meglepõ a világon, de mindig egy egészséges szkepticizmussal szemlélõdjön, kedves Kos, nehogy egyes kontárok írásai tévútra vigyék.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

 

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-09-09 - Ma nagy kihívást jelenthet, hogy visszafogja magát...

BIKA (ÁPRILIS 21. – MÁJUS 20.)

Nagyon szeretné, de ma nem adhat ki bizonyos dolgokat a kezéből, mert annak nem lenne jó vége. Akármennyire sincs kedve hozzá, jobban teszi, ha mindent maga intéz, legyen az ház körüli teendő vagy egy program megszervezése. Máskülönben ne csodálkozzon azon, ha valami nem úgy sül el, ahogy azt fejben elképzelte. Vagy ha mégis kiadja a kezéből, utána ne reklamáljon másoknak.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-29)

Ma ne vegyen semmit készpénznek, fõként, ha az anyagi dolgait érintõ kérdésekrõl van szó. Könnyen lehet, hogy egy barátja, vagy munkatársa egy kedvezõ üzletet kínál, de ha nem gondolja jól át a feltételeket, fõként, ha valami nagyon jól hangzó dologról van szó, könnyen megütheti a bokáját. Mindenképpen kérjen idõt, s informálódjon a megfelelõ döntés érdekében.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

 

IKREK (MÁJUS 21. – JÚNIUS 21.)

Ma valahogy úgy érzi magát, mintha börtönben lenne. Talán azért, mert nem sikerül eljutnia egy vágyott programra, vagy mert nincs kivel kimozdulnia és ezért szobafogságra ítélte magát. Ez nagy butaság lenne a részéről, hiszen egyedül is elmehetne otthonról, ne keressen kifogásokat, miért nem teszi! Elhiheti, még egyedül is érhetik kellemes meglepetések. Mellett lepje meg magát valamivel!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-29)

Ma egy izgalmas idõszak kezdõdhet az életében, kedves Ikrek. Ami a párkapcsolatát illeti, ha még nincs, úgy most megtalálhatja leendõ kedvesét, ha van, nagy elhatározást hozhatnak párjával, melyre igazán alapozhatja jövõjét. Ilyen lehet egy közös lakás vétele, de az is lehet, hogy most döntenek úgy, bizony belevágnak a babaprojektbe.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: