KOS (MÁRCIUS 21. – ÁPRILIS 20.)

Valaki ma roppant nagylelkű lesz Önnel. Talán egy értékes ajándékot kap tőle, segítséget, de valamilyen úton-módon érezteti a maga iránt érzett érzéseit, de akár még a háláját is. Szerényen, de fogadja el és ne úgy tekintsen arra az ajándékra, hogy biztos le akarja kenyerezni, vagyis véletlenül se sértse meg az illetőt, akinek komolyak a szándékai. Fogadja el, hogy mások is kedveskedhetnek csak úgy Önnek.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-12)

Egy váratlan invitálást kaphat egy barátjától, ami kiváló lesz arra, hogy kiruccanjon egy kicsit és eközben meglátogassa meghívóját. A beszélgetésük kiváló alkalmat szolgáltat arra, hogy meggyõzze ismerõsét arról, hogy milyen érdekes és intelligens személyiség is ön, kedves Kos. Azonban a beszélgetés témáját tekintve, lehet, hogy mély nyomot hagy önben, s elõhozza, megerõsíti nagylelkû, humánus személyiségét. A nap végén kellemes fáradtság és nyugodtság fogja álomba ringatni.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-10-26 - Kissé fura dolgokat tapasztalhat szerelme irányából, mintha...

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-10-26 - Kissé fura dolgokat tapasztalhat szerelme irányából, mintha...

Kérdezzen rá bátran, van-e esetleg valami baj, vagy segíthet-e valamiben, mert meglehet, hogy egy gyorsan orvosolható apróság zavarja csak a képet. Ha még napközben sikerül túllépni a dilemmán, az este nagy izgalmakat tartogathat mindkettejük számára!

Cikkajánló Tovább olvasom

BIKA (ÁPRILIS 21. – MÁJUS 20.)

Nagyon szeretné, de ma nem adhat ki bizonyos dolgokat a kezéből, mert annak nem lenne jó vége. Akármennyire sincs kedve hozzá, jobban teszi, ha mindent maga intéz, legyen az ház körüli teendő vagy egy program megszervezése. Máskülönben ne csodálkozzon azon, ha valami nem úgy sül el, ahogy azt fejben elképzelte. Vagy ha mégis kiadja a kezéből, utána ne reklamáljon másoknak.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-12)

A mai nap folyamán szembe kellhet néznie bizonyos lelki és érzelmi problémákkal, melyek kissé megzavarhatják a napi rutinját. Egy váratlan illetõ kerülhet a képbe, aki vagy igencsak furcsa és ellentmondásos hírek hozója, vagy pedig már puszta felbukkanásával hordoz baljós elõjeleket. Akármelyik verzió is állja meg a helyét, a legfontosabb, hogy semmi esetre se mutassa most ki, milyen érzések dúlnak önben, s, ha máshogy nem megy, akár szisztematikusan kerülje is el ezzel a valakivel a mélyreható kontaktust, amíg ki nem derül, vajon mi is állhat a dolgok háta mögött...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

IKREK (MÁJUS 21. – JÚNIUS 21.)

Ma valahogy úgy érzi magát, mintha börtönben lenne. Talán azért, mert nem sikerül eljutnia egy vágyott programra, vagy mert nincs kivel kimozdulnia és ezért szobafogságra ítélte magát. Ez nagy butaság lenne a részéről, hiszen egyedül is elmehetne otthonról, ne keressen kifogásokat, miért nem teszi! Elhiheti, még egyedül is érhetik kellemes meglepetések. Mellett lepje meg magát valamivel!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-12)

A mai napon izgalmas, új lehetõségek tárulhatnak ön elé, kedves Ikrek, melyek meglehetõsen motiválóan hathatnak önre, s igencsak megmozgathatják fantáziáját. Mindemellé most ráadásul egy olyan valakinek a támogatása, lektorrációja is társulhat, aki nagy segítség lehet az ön számára, s akinek mind társaságát, mind pedig elõadásait, nagyon élvezi. Törekedjen vele a kölcsönösségre, koncentráljon, és bámulatos haladásról számolhat be hamarosan!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: