KOS (MÁRCIUS 21. – ÁPRILIS 20.)

Valaki ma roppant nagylelkű lesz Önnel. Talán egy értékes ajándékot kap tőle, segítséget, de valamilyen úton-módon érezteti a maga iránt érzett érzéseit, de akár még a háláját is. Szerényen, de fogadja el és ne úgy tekintsen arra az ajándékra, hogy biztos le akarja kenyerezni, vagyis véletlenül se sértse meg az illetőt, akinek komolyak a szándékai. Fogadja el, hogy mások is kedveskedhetnek csak úgy Önnek.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Környezete ma valóságos információáradattal áraszthatja el, kedves Kos, melyeket ráadásul nagyon nehéz lesz szûrnie, ugyanakkor, éles eszének köszönhetõen, mégis hamar megláthatja a sorok között a lényeget, melyet remekül hasznosíthat majd a teendõi során. Mindazonáltal, ne legyen félszeg idõnként kiigazítani se egyeseket, amikor sületlenségeket mondanak önnek!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

6 csillagjegy, akiknek mindig szerencséjük van a szerelemben!

6 csillagjegy, akiknek mindig szerencséjük van a szerelemben!

Főleg a szerelem terén lesznek most nagyobb változások, és ennek egyes csillagjegyek igencsak örülhetnek. Nézd meg, hogy közéjük tartozol?

Cikkajánló Tovább olvasom

BIKA (ÁPRILIS 21. – MÁJUS 20.)

Nagyon szeretné, de ma nem adhat ki bizonyos dolgokat a kezéből, mert annak nem lenne jó vége. Akármennyire sincs kedve hozzá, jobban teszi, ha mindent maga intéz, legyen az ház körüli teendő vagy egy program megszervezése. Máskülönben ne csodálkozzon azon, ha valami nem úgy sül el, ahogy azt fejben elképzelte. Vagy ha mégis kiadja a kezéből, utána ne reklamáljon másoknak.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Ma sikert, sikerre halmozhat, kedves Bika, foglalatoskodjon bármilyen területen is! A kulcs pedig a kommunikáció, melynek folytatásában, egyszerûen nem lesz párja ma! Csupán arra az egyre figyeljen, hogy megtapasztalva rendkívüli teljesítményét, végül mások nehogy megpróbálják önre testálni a saját ez irányú feladataikat is!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

IKREK (MÁJUS 21. – JÚNIUS 21.)

Ma valahogy úgy érzi magát, mintha börtönben lenne. Talán azért, mert nem sikerül eljutnia egy vágyott programra, vagy mert nincs kivel kimozdulnia és ezért szobafogságra ítélte magát. Ez nagy butaság lenne a részéről, hiszen egyedül is elmehetne otthonról, ne keressen kifogásokat, miért nem teszi! Elhiheti, még egyedül is érhetik kellemes meglepetések. Mellett lepje meg magát valamivel!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Napi kötelezettségei miatt ma lehet, hogy kevesebb ideje, energiája jut azokra a kreatív dolgokra, amiket igazán szeret. Kedves Ikrek, ne nyomja el magában az ötleteket, inkább próbálja meg szinkronba hozni õket mindennapi teendõivel. Ossza be idejét úgy, hogy ne kelljen lemondania szenvedélyérõl azért, mert feltorlódtak feladatai.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: