Nyilas:

A Nyilas általánosságban nem egy rossz házastárs, csak nem szabad őt korlátozni, szabadon kell engedni, és akkor hűséges, kitartó típus, és le tud élni egy életet választottja mellett. Ideális partner számára a Kos és az Oroszlán, a sok közös tulajdonság, közös célok összekötik őket akár egy életre is. Kifejezetten előnyös az, ha a házastársa az Ikrek jegyében született, nem véletlen az a mondás, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Nagyon jól kiegészítik egymást, annak ellenére, hogy egymással szemben álló jegyek, sok közös van bennük, és nagyon jó, boldog, harmonikus házasságban élhetnek egymással.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Az ép testben, ép lélek alapja a pozitív látásmód, ami minden akadályon képes átlendíteni az embert, kedves Nyilas, legyen bármekkora is a baj! A megoldás kulcsa most abban rejlik, mennyire is fogja fel feladatnak, mintsem problémákat a felmerülõ dolgokat, melyekkel, ha sikerül megbirkóznia, nem csak eredményesebbnek, de sokkal boldogabbnak is fogja érezni majd magát!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Bak:

A Bak egy elég magának való, zárkózott típus, de azért vannak olyan csillagjegyek, akik mellett fel tud oldódni, ki tud bontakozni, és boldog, kiegyensúlyozott házasságban élhet. Jól kijön és összeillik, jó házasságban élhet egy Szűzzel vagy Bikával, illetve a Rák jegyében született társa csodákra képes vele kapcsolatban. Ideális házaspár lehet egy Bak és egy Rák, mivel a Rák képes feloldani a Bak ridegségét. A Rák sok érzelmet visz bele kettőjük kapcsolatába. A Bakoknak problémás, nehéz kapcsolata lehet a Kosokkal és a Mérlegekkel, nagyon ellentétesek ezek a csillagjegyek.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Ma rendkívül sok behatás érheti, kedves Bak, melyek kapcsán, bizonyos elõérzetei támadhatnak, amik fontos planetáris üzeneteket hordozhatnak. Elemezze benyomásait, mert azok most nagy segítségére lehetnek egy vállalkozás sikeresebbé tételében!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

6 csillagjegy, akiknek mindig szerencséjük van a szerelemben!

6 csillagjegy, akiknek mindig szerencséjük van a szerelemben!

Főleg a szerelem terén lesznek most nagyobb változások, és ennek egyes csillagjegyek igencsak örülhetnek. Nézd meg, hogy közéjük tartozol?

Cikkajánló Tovább olvasom

Vízöntő:

A Vízöntő nehezen kötelezi el magát egy hosszú távú kapcsolatban, házasságban, de ha már megtette, akkor kitartó, hűséges, és jó házastárs válik belőle. Ideális házastárs számára a Mérleg és az Ikrek, sok hasonló tulajdonságuk van, jól kijönnek egymással. Az Oroszlán szintén ideális partner a számára, jól tudnak együttműködni. Akivel meglehetősen problémás a kapcsolata az a Skorpió és a Bika, velük nagyon nehezen jön ki, és hosszú távon nem működik a kapcsolatuk, házasságuknak könnyen válás lesz a vége.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Ma sikert, sikerre halmozhat, kedves Bika, foglalatoskodjon bármilyen területen is! A kulcs pedig a kommunikáció, melynek folytatásában, egyszerûen nem lesz párja ma! Csupán arra az egyre figyeljen, hogy megtapasztalva rendkívüli teljesítményét, végül mások nehogy megpróbálják önre testálni a saját ez irányú feladataikat is!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Halak:

A Halak egy ideális partner, házastárs. Kedves, aranyos, romantikus. Inkább nőies tulajdonságokkal rendelkezik, nőies típus, de azért a Halak férfi sem rossz, főleg egy olyan nő számára, aki a romantikát, hatalmas érzelmeket keres egy kapcsolatban. Ha egy nő egy tipikus macsóra vágyik, akkor ne Halak társat keressen. A Halak szinte mindenkivel jól kijön, de akikkel igazán harmonikus, kiegyensúlyozott a kapcsolata, azok a Rákok és a Skorpiók, sok közös tulajdonsággal rendelkeznek, ami összeköti őket. A Szűz az ideális házastárs a számára, nagyon jól kiegészítik egymást, szükségük van egymásra, ideális páros. Az Ikrekkel és a Nyilassal viszont sok konfliktus várható, még a kedves, aranyos Halak is ki tud borulni ezektől a csillagjegyektől.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Központi szerepet kaphatnak ma életében, a barátaival, esetleg munkatársaival folytatott eszmecserék, melyek nagyon fontos dolgokra világíthatnak rá. Hallgassa figyelmesen, amit mások mondanak, s okuljon szavaikból, akkor most messzire juthat!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!