Mérleg:

A Mérleg ideális házastárs, akár a férj, akár a feleség született a Mérleg csillagjegy alatt, a társának nagyon jó dolga van mellette. A Mérleg egy nőies típus, ezért jobb, ha a feleség született ebben a jegyben, de a Mérleg férfi is nagyon jó társ, férj, romantikus, kedves, udvarias. Szinte bárkivel jól kijön egy Mérleg szülött, de akivel különösen jó, harmonikus lehet a házassága, az Ikrek és a Vízöntő. A párkapcsolatban a Kos is nagyon jó, jól kiegészítik egymást. Ebben a felállásban az a jobb variáció, ha a nő a Mérleg és a férfi a Kos. Akivel problémás lehet a kapcsolata, házassága az a Rák és a Bak.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió:

A Skorpió a köztudatban egy elég nehéz eset, és valóban, nem könnyű vele együtt élni, de egy kitartó, hűséges típus, és vannak azért olyan csillagjegyek is, akikkel elég jól kijön, és tartós, boldog házasság várható kettőjük kapcsolatából. Ilyenek például a Halak és a Rákok, de ideális házastárs számára a Bika jegy szülötte is. Akikkel komolyabb konfliktusok várhatók, és nem igazán ideális partnerek számára, azok az Oroszlánok, és a Vízöntők.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-05-27

Nyilas:

A Nyilas általánosságban nem egy rossz házastárs, csak nem szabad őt korlátozni, szabadon kell engedni, és akkor hűséges, kitartó típus, és le tud élni egy életet választottja mellett. Ideális partner számára a Kos és az Oroszlán, a sok közös tulajdonság, közös célok összekötik őket akár egy életre is. Kifejezetten előnyös az, ha a házastársa az Ikrek jegyében született, nem véletlen az a mondás, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Nagyon jól kiegészítik egymást, annak ellenére, hogy egymással szemben álló jegyek, sok közös van bennük, és nagyon jó, boldog, harmonikus házasságban élhetnek egymással.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma hamar a figyelem középpontjába kerülhet az által, hogy sok tapasztalatát és meglátását osztja meg másokkal, akik szinte csak úgy isszák szavait. Ne csodálkozzon, hogy nagy hatással van másokra munkássága, hisz van mit tanulni öntõl! Legyen büszke és készséges!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: