Az Oroszlán

Tény és való, az Oroszlán hölgy (is) túlságosan büszke, hogy elsőként emelje fel a telefont és felhívja az exét. Arra vágyik, hogy a másik elismerje, hibázott, és lehetőleg térden csúszva a bocsánatáért esedezzen. Persze azért ő sem várakozik ölbe tett kézzel. Ha felbukkan egykori szerelme, bevet mindent, hogy visszahódítsa: sztárként öltözködik, viselkedik, minden jóképű férfival flörtöl. Ez a trükk nagyon működik, hiszen ha mégis „arra vetemedne”, hogy felhívja az exét, nagy eséllyel a bocsánatkérés sem marad el.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Mostanában meglehetõsen hullámozhattak érzelmei, kedves Oroszlán, melyet környezete is igen érzékenyen viselt. Most végre tisztázhatja érzéseit szeretteivel, párjával, vagy azokkal, akiket kétségek között hagyott. Ne féljen kimutatni gyakrabban gondolatait, mert ha eltitkolja õket, környezete is nehezebben fogja megérteni hangulatingadozásait.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szűz

A Szűz hölgy nem a legromantikusabb módját választja, hogy visszaszerezze egykori szerelmét. Igyekszik a közelében maradni, és mint „legjobb barát” mindenben segíteni neki. Vajon mikor döbben rá az egykori kedves, hogy nem tud élni nélküle? Amikor az eltűnik, és nem támogatja többé. Ebben bízik a Szűz is.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Szûz, Úgy tûnik, ma nem ön lesz az, akire a leginkább figyelnie kell. Valaki másnak környezetében, bizony úgy tûnik, nagyobb figyelemre van most szüksége. Legyen figyelmes, gondoskodó, de ne aggódja túl a dolgokat, s akkor biztosan nem lesz semmi probléma.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-08-07

A Mérleg

A Mérleg hölgy igazi társasági típus. A legtöbb randiajánlatot bulikban és egyéb társasági összejöveteleken kapja, ami érthető is, hiszen imád a barátaival az éjszakában mulatni. Az ex visszacserkészéséhez is ezt az ismerős terepet választja. Olyan buliba megy, ahová nagy valószínűséggel az exet is meghívták, minden fortélyt bevetve aztán, hogy visszahódítsa őt.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma meglehetõsen sok felé kell megosztania figyelmét, kedves Mérleg. Még szerencse, hogy ez igencsak jól megy önnek. Ilyenkor érzi igazán elemében magát, amikor mindenki elveszti a fejét, s csak ön látja át a káoszt. Azért, ha úgy érzi, ez már önnek is sok, ne legyen rest segítséget kérni egy hasonlóan elszánt kollégájától.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió

A Skorpió hölgy a végletek embere: van, hogy a szakítás nála nem jelenti a szerelem elmúlását, a vitákra egyáltalán nem vitaként tekint, ám van, hogy a kapcsolat végével mindent lezár, emlékeiből igyekszik mindent kitörölni. Az első esetben számára sem okoz különösebb nehézséget, hogy visszahódítsa exét. A legváratlanabb pillanatban felhívja, és egyszerűen közli vele, felejtsen el mindenfajta nézeteltérést, és jöjjön vissza hozzá.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Skorpió, nem ez lesz az a nap, amikor a legtevékenyebb tud lenni. Sajnos egyéb teendõi feltartják a valódi, nyereséget hozó munkában, ami eléggé dühítheti, de tudja, hogy valamikor ezekre a teendõkre is sort kell keríteni. Legyen hatékony és gondoljon arra, hogy az ügyek intézése sem tart örökké.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: