Német kutatók, már jó pár éve kikisérleteztek olyan technikákat, melyekkel az emberi testből származó energiákat különböző elektronikus berendezések működtetésére konvertáltak át.

Viszont fejlesztetők azok a képességek, amelyekkel sikerülhet megszűrni a minket körbevevő, más emberek energiájából származó pozitív tölteteket. Tehát mindegy, hogy a közelünkben lévő személy maga a megtestesült negativitás, vannak olyan módszerek, melyekkel csupán a pozitív energiákat észlelhetjük.

1. Vedd körbe magad a jóval

Olyan emberekkel vedd körbe magad, akik felemelnek téged. Megeshet, hogy nem árad belőlük folyton-folyvást boldogság, de mégis olyan plusz életkedvet sugározhatnak ezek az emberek, amitől rögtön feltöltődsz. A pozitivitás igenis gyógyító erejű, hiszen már számos kutatás támasztotta alá, hogy például a különböző daganatos betegségekkel küzdő páciensek, ha tudatosan odafigyelnek arra, hogy pozitívan gondolkodjanak és cselekedjenek, sokkal nagyobb esélyük van a teljes gyógyulásra.

2. Tanulj az állatoktól!

A kis kedvencekben hatalmas pozitív energia rejlik, ezért ha tehetjük, minél több időt töltsünk velük. Az állatok mindig a jelennek élnek, nem aggódnak a múlt, vagy a jövő miatt, ezért is olyan megnyugtató a közelségük.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: