Oroszlán

Az Oroszlán imád a figyelem középpontjában lenni. Emiatt sokszor már a megjelenésével, tekintélyével csábít. Azért, hogy erre még rátegyen egy lapáttal, beveti delejes tekintetét is. Igen, az Oroszlán a szemével éri el azt, amit az Ikrek a hangjával. Szinte az őrületbe sodorja a kiszemeltjét, akinek már esélye sincs a menekvésre.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Mostanában meglehetõsen hullámozhattak érzelmei, kedves Oroszlán, melyet környezete is igen érzékenyen viselt. Most végre tisztázhatja érzéseit szeretteivel, párjával, vagy azokkal, akiket kétségek között hagyott. Ne féljen kimutatni gyakrabban gondolatait, mert ha eltitkolja õket, környezete is nehezebben fogja megérteni hangulatingadozásait.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szűz a flörtölésben nem túl ügyes, természeténél fogva félénkebb és szerényebb. Ám amikor megrázza magát, igazi csábító démonná képes átváltozni. A nők esetében például nem kell más, csak egy dögös, vörös ruha és egy sz*xi rúzs.  Nem lesz férfi, aki ellen tudna állni.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Szûz, Úgy tûnik, ma nem ön lesz az, akire a leginkább figyelnie kell. Valaki másnak környezetében, bizony úgy tûnik, nagyobb figyelemre van most szüksége. Legyen figyelmes, gondoskodó, de ne aggódja túl a dolgokat, s akkor biztosan nem lesz semmi probléma.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Tevékenységek, amiket a legszívesebben végzel, a zodiákusod szerint

Mérleg

A Mérleg születésétől fogva tudja, hogyan kell tökéletesen flörtölni. Talán már az anyatejjel magába szívja a tudást. Bárkit el tud varázsolni, akit csak akar. Neki inkább arra érdemes figyelnie, hogy egyetlen emberre összpontosítson, csak őt akarja elvarázsolni, és ne mindenkit. Ha ezt megteszi, a sikere garantált.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma meglehetõsen sok felé kell megosztania figyelmét, kedves Mérleg. Még szerencse, hogy ez igencsak jól megy önnek. Ilyenkor érzi igazán elemében magát, amikor mindenki elveszti a fejét, s csak ön látja át a káoszt. Azért, ha úgy érzi, ez már önnek is sok, ne legyen rest segítséget kérni egy hasonlóan elszánt kollégájától.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A Skorpiók hihetetlenül elbűvölő emberek. Ha kiszemelnek maguknak valakit, roppant állhatatosan addig közelednek, amíg meg nem kapják, amit akarnak. Hogy mi a fegyverük? Látszik rajtuk a vágy. Az akarat. Tüzes szemük kereszttüzében a kiszemeltjük a világ legfontosabb emberének érzi magát. S valljuk be, fontosnak lenni mindenki szeret.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Skorpió, nem ez lesz az a nap, amikor a legtevékenyebb tud lenni. Sajnos egyéb teendõi feltartják a valódi, nyereséget hozó munkában, ami eléggé dühítheti, de tudja, hogy valamikor ezekre a teendõkre is sort kell keríteni. Legyen hatékony és gondoljon arra, hogy az ügyek intézése sem tart örökké.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: