Ha egyedülálló vagy, akkor fontos, hogy ismerd meg jól a potenciális jelöltet, mielőtt komolyabban elköteleznéd magad. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a kedveseddel tett rövid utazások segíteni fognak titeket abban, hogy még szorosabbra fűzhessétek a köztetek levő köteléket, így a jövőben könnyebben átlendültök majd a stresszesebb időszakokon.

Most megtudhatod mit tartogatnak a csillagok

Ezen a héten a Merkúr és a Mars állnak szemben egymással, és ez komoly békétlenséget hozhat. De ezt ellensúlyozhatja, hogy a Jupiter és a Nap a legszebb fényszögben lesznek egymással. Inkább erre a békére gondoljunk, mielőtt vitába szállnánk bárkivel.

Ez a 4 csillagjegy az alkalmi kapcsolatok híve

Ez a 4 csillagjegy az alkalmi kapcsolatok híve

Ezek a csillagjegyek kifejezetten szórakoztatónak és több mint megfelelőnek tartják a rövidebb románcokat, mert így elköteleződniük sem kell. Vajon te is köztük vagy?

Cikkajánló Tovább olvasom

A Jupiter és a Nap jó fényszöge csütörtökön teljesedik ki, de hatását érezhetjük már előtte és utána is néhány nappal. Ez rengeteg lehetőséget ad arra, hogy bárminek örüljünk, ne engedjük jókedvünket elrontani. Mi is sokat tehetünk a saját boldogságunkért, mert az élet ezt sem adja mindig ingyen.

Még azokat az embereket is sikerül majd a Jupiternek lenyugtatni, akik egyébként is veszekedősek lennének.

Ha teljesen új dologba fogunk, annak sikere az aktuális bolygóállásoktól függ. Így minden dolog, amit ezekben a napokban kezdünk el, a szerencse égisze alatt áll.

Ám az örömbe mindig vegyül egy kis üröm is, a Merkúr és a Mars szemben fog állni egymással, és ez okozhat némi fejtörést. Sajnos melegágya ez a hirtelen veszekedésnek, de ezt át tudnánk más cselekvéssé is alakítani. A legfontosabb, hogy a szándékaink tiszták legyenek, gondolkodjunk tisztán és pozitívan, ne engedjük magunkban a haragot előre.

Az alábbi 5 csillagjegy számára szomorúan indul a nyár!

Az alábbi 5 csillagjegy számára szomorúan indul a nyár!

Nézzük, milyen változásokra kell számítaniuk az alábbi csillagjegyek!

Cikkajánló Tovább olvasom

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: