Ha egyedülálló vagy, akkor fontos, hogy ismerd meg jól a potenciális jelöltet, mielőtt komolyabban elköteleznéd magad. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a kedveseddel tett rövid utazások segíteni fognak titeket abban, hogy még szorosabbra fűzhessétek a köztetek levő köteléket, így a jövőben könnyebben átlendültök majd a stresszesebb időszakokon.

Most megtudhatod mit tartogatnak a csillagok

Ezen a héten a Merkúr és a Mars állnak szemben egymással, és ez komoly békétlenséget hozhat. De ezt ellensúlyozhatja, hogy a Jupiter és a Nap a legszebb fényszögben lesznek egymással. Inkább erre a békére gondoljunk, mielőtt vitába szállnánk bárkivel.

Szombati Horoszkóp - Tudatosítsa magában, hogy milyen környezet veszi körül, is mi az annak megfelelő viselkedési mód.

Szombati Horoszkóp - Tudatosítsa magában, hogy milyen környezet veszi körül, is mi az annak megfelelő viselkedési mód.

Nyilván nem szeretne ellenségeket szerezni, és el akarja kerülni, hogy rossz vélemény alakuljon ki önről másokban. Igyekezzen minél jobb első benyomást tenni az emberekre. A szerelemi élete eléggé változó lesz. Egyszer fent, egyszer lent és gyakran meges

Cikkajánló Tovább olvasom

A Jupiter és a Nap jó fényszöge csütörtökön teljesedik ki, de hatását érezhetjük már előtte és utána is néhány nappal. Ez rengeteg lehetőséget ad arra, hogy bárminek örüljünk, ne engedjük jókedvünket elrontani. Mi is sokat tehetünk a saját boldogságunkért, mert az élet ezt sem adja mindig ingyen.

Még azokat az embereket is sikerül majd a Jupiternek lenyugtatni, akik egyébként is veszekedősek lennének.

Ha teljesen új dologba fogunk, annak sikere az aktuális bolygóállásoktól függ. Így minden dolog, amit ezekben a napokban kezdünk el, a szerencse égisze alatt áll.

Ám az örömbe mindig vegyül egy kis üröm is, a Merkúr és a Mars szemben fog állni egymással, és ez okozhat némi fejtörést. Sajnos melegágya ez a hirtelen veszekedésnek, de ezt át tudnánk más cselekvéssé is alakítani. A legfontosabb, hogy a szándékaink tiszták legyenek, gondolkodjunk tisztán és pozitívan, ne engedjük magunkban a haragot előre.

Hétfői Horoszkóp - Engedje szabadon a szenvedélyét és ne hagyja, hogy...

Hétfői Horoszkóp - Engedje szabadon a szenvedélyét és ne hagyja, hogy...

A csillagok állása rendkívül kedvező az ön számára, így ennek köszönhetően az érzelmei biztos, hogy viszonzásra találnak majd. Mutassa meg, hogy nem mindig távolságtartó, adja önmagát és törekedjen a spontaneitásra is. Ne merüljön el túlságosan az új ka

Cikkajánló Tovább olvasom

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: