Két dudás egy csárdában? Azt mondják, nem mindig nyerő ötlet. A csillagjegyek között ugyanakkor akadnak, akik nagyon is jól kijönnek a saját jegyükben született párjukkal. Vajon te is közéjük tartozol? A különleges horoszkópból kiderülnek a részletek.

Kos a Kossal: túl sok temperamentum

A két Kos között már az első pillanatban kialakul a vonzerő. Ugyanakkor épp a bennük lévő elképesztő szenvedély sülhet el visszafelé. Kapcsolatuk legnagyobb problémája épp az egyforma temperamentum, a türelmetlenség, az akaratosság, a figyelem iránti vágy. Amennyire megérthetnék szavak nélkül is egymást, épp annyi a félreértés közöttük. Amilyen jól indul a kapcsolatuk, annyira sok lehet a vita, a folyamatos versengés közöttük.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-03)

Meglehet, hogy ma a hatalmába kerítheti a dolgok túlkomplikálása, vagy éppen, hogy mindennek a hátterébe valami turpisságot sejt, esetleg féltékenység gyötri, s ettõl igencsak frusztrálttá és hirtelen haragúvá válhat, ami nem igazán tehet jót emberi kapcsolatainak, annál is inkább, hogy most bármelyikrõl is legyen szó, nagy valószínûséggel, csak rémeket lát, kedves Kos!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-09 - A mai napon engedje át magát az érzéseknek...

Bika a Bikával: összeillő pár

A két Bika stabil és erős szövetséget köthet egymással, hiszen mindketten a nyugalomra, a biztonságra vágynak. Gyakorlatiasak, racionálisak, könnyen megértik a másikat. Hasonló célokért küzdenek, mindketten a hosszú és kiegyensúlyozott párkapcsolatban hisznek. Szorgalmasan, keményen dolgoznak, remekül értenek a pénzhez. Ugyanakkor épp ez utóbbiban lehetnek viták közöttük. Mivel mindketten nagyon makacsak, nem könnyen jutnak egyetértésre.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-03)

Kétségtelen, hogy ön a regenerálódás nagymestere, kedves Bika, s tény, hogy ma bizony, nagy eséllyel, szükség is lesz eme kivételes tulajdonságára ahhoz, hogy megõrizze lelki egyensúlyát! Bármi is történjék, rázza meg magát, felejtse el a rosszat, s lépjen tovább. Megéri!

Ikrek az Ikrekkel: izgalmas páros

A két Ikrek hihetetlenül önfeledten és könnyen flörtöl egymással. Az is biztos, ők ketten sosem unatkoznak, nemcsak a természetjárásban, a közös hobbikban, érdeklődésben is gyorsan egymásra találnak, nem mellesleg a hálószobában is kitűnően illenek össze. Hosszú távon talán előjöhetnek a bizonytalanságok is, szóval időnként nem árt, ha egyikük a sarkára áll, és lehúzza a földre a másikat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-03)

Aki túl sokat gondolkodik, az keveset él, ahogy mondani szokás, s milyen igaz ez, kedves Ikrek! Ne bonyolítson ma túl semmit, akkor hamarabb a végére érhet a napi kötelezõknek, s láthat neki valami olyasminek, amibe a szívét-lelkét beletéve, igazán boldognak és sikeresnek érezheti majd magát, s ez a legfontosabb az életben!

Rák a Rákkal: komoly önismeret

A két Rák párkapcsolata nagyon is ígéretes lehet. Mégis párkapcsolatukra nagyban rányomhatja a bélyeget, hogy a korábbi társaik mellett mennyit csalódtak. Az is biztos, értékelik, nagyra tartják és természetesen megértik a másik érzéseit, ugyanakkor hajlamosak mindketten folyamatosan elemezgetni a párkapcsolatot. Az érzelmi hullámzások mindkettőjüket érintik, ezért hol a mélyben, hol az egekben érezhetik a kapcsolatukat.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-03)

Akármennyire is nyilvánvaló, ma mégis igyekezzen mindennek inkább a jó oldalát látni, mintsem a rosszat, kedves Rák, mert akkor hamar lehangolhatja ez a világ, s egész nap letargikus hangulatba kerülhet. Ha viszont pozitívan áll még ahhoz is, amit más katasztrofálisnak ítél, akkor megláthat valami olyan igazságot is, ami a legtöbb szem elõtt örökre rejtve marad, tovább gyarapítva ezzel bölcsességét!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: