Két dudás egy csárdában? Azt mondják, nem mindig nyerő ötlet. A csillagjegyek között ugyanakkor akadnak, akik nagyon is jól kijönnek a saját jegyükben született párjukkal. Vajon te is közéjük tartozol? A különleges horoszkópból kiderülnek a részletek.

Kos a Kossal: túl sok temperamentum

A két Kos között már az első pillanatban kialakul a vonzerő. Ugyanakkor épp a bennük lévő elképesztő szenvedély sülhet el visszafelé. Kapcsolatuk legnagyobb problémája épp az egyforma temperamentum, a türelmetlenség, az akaratosság, a figyelem iránti vágy. Amennyire megérthetnék szavak nélkül is egymást, épp annyi a félreértés közöttük. Amilyen jól indul a kapcsolatuk, annyira sok lehet a vita, a folyamatos versengés közöttük.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-12-04)

A mai napon kényelmetlenül érezheti magát egy szituációban, amit talán az idézhetett elõ, hogy valaki, kissé túl határozottnak és ez által meglehetõsen arrogánsnak érezte fellépését. Lehet, hogy valamelyest igaza van. Talán jót tenne, ha kicsit igyekezne az önben mostanában halmozódott feszültségek ellenére is, néha finomabban bánni az ön körül lévõkkel, mert lehet, hogy önnek természetes a határozottság, ám, sokan, akik érzékenyebbek, azok nagyon megbántódhatnak az ilyesfajta impulzusok által.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2022-06-04

Bika a Bikával: összeillő pár

A két Bika stabil és erős szövetséget köthet egymással, hiszen mindketten a nyugalomra, a biztonságra vágynak. Gyakorlatiasak, racionálisak, könnyen megértik a másikat. Hasonló célokért küzdenek, mindketten a hosszú és kiegyensúlyozott párkapcsolatban hisznek. Szorgalmasan, keményen dolgoznak, remekül értenek a pénzhez. Ugyanakkor épp ez utóbbiban lehetnek viták közöttük. Mivel mindketten nagyon makacsak, nem könnyen jutnak egyetértésre.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-12-04)

A mai napon a kapcsolatteremtésen lehet a hangsúly, ugyanakkor meglehetõsen érzékenyek is lehetnek a Bika jegy szülöttei különféle szociális jellegû kérdésekkel kapcsolatban. Mielõtt nagyon megviselnék önt a szomorúan tapasztaltak, két dolgot ne feledjen: sohasem késõ segíteni és változtatni! Ha más nem, hát tegye meg ön a kezdõ lépést a helyes irányba!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek az Ikrekkel: izgalmas páros

A két Ikrek hihetetlenül önfeledten és könnyen flörtöl egymással. Az is biztos, ők ketten sosem unatkoznak, nemcsak a természetjárásban, a közös hobbikban, érdeklődésben is gyorsan egymásra találnak, nem mellesleg a hálószobában is kitűnően illenek össze. Hosszú távon talán előjöhetnek a bizonytalanságok is, szóval időnként nem árt, ha egyikük a sarkára áll, és lehúzza a földre a másikat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-12-04)

Ma úgy érezheti, mintha minden rátelepedne önre, kedves Ikrek. Ne hagyja, hogy eluralkodjon önön ez az érzés, bár tény, hogy ez néha bizony elkerülhetetlen. Egy jó barátja ma segítséget kérhet öntõl, sõt, támaszként számíthat önre. Segítsen neki, amiben csak tud. Ossza meg vele tapasztalatait és lássa el szíve szerint a legjobb tanácsaival, talán az segíthet...

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák a Rákkal: komoly önismeret

A két Rák párkapcsolata nagyon is ígéretes lehet. Mégis párkapcsolatukra nagyban rányomhatja a bélyeget, hogy a korábbi társaik mellett mennyit csalódtak. Az is biztos, értékelik, nagyra tartják és természetesen megértik a másik érzéseit, ugyanakkor hajlamosak mindketten folyamatosan elemezgetni a párkapcsolatot. Az érzelmi hullámzások mindkettőjüket érintik, ezért hol a mélyben, hol az egekben érezhetik a kapcsolatukat.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-12-04)

Bármit is tegyen ma, annyi biztos, hogy elönti önt a szenvedély, kedves Rák! Ha valamikor, hát most ösztönösen ráérez, kit hogyan is érdemes kezelnie környezetében ahhoz, hogy mindenki szó szerint boldog legyen. Használja ki ezt a ritka adottságot és igyekezzen ma minél több jót tenni másokkal. Meglátja majd, önnek is milyen jó érzés lesz segíteni.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: