Mosolyognál, de nem megy. Nem lenne őszinte. Nem megy. Van, amikor egyszerűen csak úgy érzed, mintha kiöltek volna belőled mindent, és monoton módon, élet nélkül vonszolnád magad egyik napból a másikba.

Teszed a dolgod, teljesítesz, pontosan ezért veszélyes az egész – mert senki sem veszi észre, hogy valami nagyon nincs rendben. Talán még te sem. Pedig már nem úgy csillog a szemed, mint régen, semmit sem tudsz ellene tenni. Próbálod összeszedni magad, mert már tényleg itt lenne az ideje, de el kell fogadnod, hogy ember vagy, és bizony sebezhető. Olyannyira sebezhető, hogy néha meg kell állnod levegőt venni, vagy épp segítséget kérni.

Csak amikor körbenézel senkit sem látsz. Vagy ha mégis, mindenki a saját démonjaival küzd, hiába mennél oda segítséget kérni, észre sem vennének, olyannyira fókuszálnak a saját harcukra. Újra el kell fogadnod, hogy egyedül vagy, még inkább egyedül, mint valaha. Nem is gond, hiszen már tökéletesen ismered az érzést, csak épp azt nem gondolnád, hogy mindig van egy újabb szint, egy olyan, amiről azt hiszed, képtelen vagy végigcsinálni. Aztán jön, te meg ott csücsülsz benne. Ahogy a boldogság különböző szintjeit megéled, az odáig vezető úton nem kerülheted el a magány bugyrait sem. A kettő ugyanis nem létezik egymás nélkül. Egyensúly. Már megint itt tartunk. Mocskosul nehéz, visszataszító fájdalmakkal kirakott út, amin már csak azért is végighaladsz. CSAK AZÉRT IS. Így, egyben. Egy darabban, nem feladva.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Kedves Kos ma lehet, hogy meg kell birkóznia néhány anyago problémával, melyeket szíve szerint elodázna, azonban sajnos nem lehet. Ne hagyja, hogy érzelmei egy pillanatra is felülkerekedjenek józan eszén. Gondolja végig, mérlegelje hideg fejjel és tudatosan lehetõségeit, s majd csak aztán hozza meg a döntést az ügyben.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2023-09-16

Amikor minden változik, új leckék készülődnek. Megújul minden, és bizony ez azzal jár, hogy a régitől néha el kell búcsúznod, akármennyire is fájdalmas. Ha nem teszed, majd az élet szakít el tőle. Emlékeket, barátságokat, kapcsolatokat kell magad mögött hagynod, és tudni hálát adni nekik azért, amit az életedbe hoztak. Ám miközben megszakad a szíved az emlékeid darabjai felett, legbelül, mélyen tudnod kell, hogy van tovább. Bíznod kell benne.

Összegyűjtöttem pár dolgot, ami segíthet azokban az időkben, amikor minden változik.

1. Ne terelj

Ahelyett, hogy hirtelen új emberek után kutatnál, hogy még véletlenül se érezd rosszul magad, maradj egy picit egyedül. Gondold át, hogy mi lehet az oka a változásnak, és hogy merre halad az életed. Van, hogy egyszerűen csak el kell hagynunk kapcsolatokat, amik már nem szolgálnak minket tovább. Ettől függetlenül ezek még nagyon értékes kötődések, de tudni kell, hogy mikor árt más közelsége és befolyásol rossz irányba, és mikor segít, és visz előre.

2. Ne menekülj

Ha baj van, a legegyszerűbb megoldás a homokba dugni a fejünket, és menekülni. Alkoholba, vagy bármibe, ami árt nekünk, teljesen mindegy, legyen valami, ami kikapcsol a világból, amiben még egy percet biztosan nem vagy képes elviselni – ugye ismerős? Aha. Csak aztán nehogy abban a világban ragadj, ami hazugság. Nem az a bátor ember, aki a vodkás üveget emelgeti, nem az a hős, aki droghoz nyúl, hanem az, aki azt mondja, hogy bármennyire is fáj, szembenéz az érzéseivel, és CSAK AZÉRT IS megváltoztatja a helyzetét. A pénzt olyan dolgokra célszerű használni, ami szabadságot ad, nem olyanokra, ami egy életre rabságban tart. Szerintem.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-10-26

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: