5. Fogadd el a segítséget

Ha csörög a telefon, VEDD FEL. Ha azt mondják, hogy átmennek hozzád és melletted lesznek, hagyd nekik, hogy megtegyék. Emeld fel a fejedet a Kleenexek közül és vedd észre, hogy van, akit érdekel, hogy mi van veled.

6. Vegyél valamit, ami felvidít

Minden alkalommal, amikor valamiért magam alatt vagyok veszek valamit, ami a gyerekkoromra emlékeztet. Buborékfújó, csillámpóni sorakozik a polcaimon, mert bizony gyerekkoromban megtanultam: nekik varázserejük van. Mint tudjuk, az van, amiben hiszel – én pedig inkább hiszek a csodákban, mint bármi másban. Mesevilágban élek? Igen. Na és? Még mindig jobb, mint a valóság.

Heti horoszkóp 2021. május 3-9.: Van időd rendbe kerülni!

Közel a pont, amikor azt mondod, erőt veszel magadon, és végre megváltoztatsz mindent. Talán érzed is. Tarts még ki egy kicsit, mert eljön majd a pillanat, amikor felkapod a deszkád és meglovagolod a hullámokat, mert nem tudsz nélkülük élni. Magukkal ragadnak, ha nem figyelsz, nekicsapnak a sziklafalnak, hiszen ők érted vannak. Edzenek. Megmutatják, hogy milyen az, amikor eggyé válsz velük, és azt is, hogy milyen, ha egy pillanatra fókuszt veszítesz. Lovagold meg a hullámokat, válj eggyé velük, hiszen nincs más választásod. Az, aki hagyja magát, elmerül, elsüllyed egy életre, és bizony ha élhetsz a hullámokon lovagolva, miért fulladnál meg az első pofon után? Tarts ki. Adj bele mindent. Harcolj. Harcolj még egy picit. Van erőd. Van elég erőd hozzá.

“Ahhoz, hogy mindent megkapj, mindent el kell veszítened.” 

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: