Rák

A Rák otthonülő típus, szívesen tölti a családdal vagy kettesben a hétvégéket. A mostani kiválóan alkalmas a művészi vénád bontogatására. Kezdj bele egy új DIY-projektbe vagy fess valami szépet. Ha inkább segítenél, önkéntes munkát is választhatsz, például segíthetsz levest osztani a szegényeknek.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-20)

A Rák jegy szülötteinek érdemes ma egy kicsit hagyni, hogy a képzeletük összefonódjon a valósággal. Bárhogy is teljen a nap, igyekezzünk minél gyakrabban relaxálni, meditálgatni, filozofálgatni, hogy megtörjük elménk számára a mindennapok monotonitását. A legjobb kikapcsolódás az, ha sebtében szervezünk valami igazán kellemes programot magunknak, például elmegyünk sétálni egyet barátainkkal, leülünk egy szép kilátással bíró, nyugodt helyre, s elmerülünk egy mély, lélektisztító beszélgetésbe, némi kis bor kísérletében, szemlélve a csillagokat. Aranyat fog érni!

Oroszlán

Az Oroszlán a társas kapcsolatokból merít erőt. Menj el a barátokkal a hétvégén, kapcsoljatok ki, lógjatok együtt. Buli vagy koncert a barátokkal tökéletes kikapcsolódás lesz. Vagy ha éppen visszafogottabb eseményre vágysz, egy színházi előadás is megteszi.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-20)

Mivel az Oroszlánok kreativitása valósággal szárnyal a mai napon, érdemes mindezt kihasználniuk. Mivel ha valaki, hát õk azok, akik mernek igazán nagyot álmodni, a nagyra törõ tervek megvalósításához minden olyan nap jól jön, amikor nem kell erõt venniük magukon egy kis ihletért a megvalósításhoz. A mai nap során tehát, kihasználva a csillagok által közvetített kreatív energiákat, bátran döntse le a korlátokat, s tesztelje a határokat, mert minden erõfeszítés ma csakis sikerrel végzõdhet!

7 gyakori szinkronicitás, aminek nem vagy tudatában!

Szűz

A Szűz nagyon szereti a szabadban tölteni az idejét. Ezen a hétvégén se mulaszd el a kirándulást. Séta, bringázás, jöhet bármi, amihez csak kedved van. Kivéve, hogy a négy fal között lógatod az orrodat.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-20)

A Szûz számára a mai napon igazán minden a helyére kerül. Kiváló ösztöneire hallgatva, ma mindenkit sikerül kenyérre kennie, s ez által elérnie, hogy úgy cselekedjenek, ahogy ön szeretné. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy aki irányít (még, ha csak bizonyos keretek között is), annak az esetleges kudarcra éppúgy fel kell készülnie, mint a sikerre és elismerésre, hiszen az életben sajnos semmi se száz százalékig biztos. Ma azonban azt sugallják a csillagok, hogy érdemes kockáztatni, mert az utóbbiakra van nagyobb esély, különösen, ha bízik is benne az ember.

Mérleg

Jógázz egy kicsit, kedves Mérleg, rád fér. Próbálj meg külső helyszínt választani, így a természet békéjét is megtapasztalhatod. Ha még ennél is többet szeretnél, a barátokkal töltött Spa-élmény tökéletes kikapcsolódást és felfrissülést hoz a következő hétre.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-20)

A Mérleg ma szinte állandóan választási helyzetekbe kerül, amellett, hogy most nincs igazán jó napja. Ettõl függetlenül ne hagyja, hogy az átmeneti határozatlansága megkösse kezét. Jobb ma egy rossz döntés, mint a késõbbi teljes bizonytalanság. Gondoljunk arra, hogy akkor sem biztos a jó döntés és a siker, ha gondolataink teljesen tiszták és világosak, hiszen a legbölcsebbek sem tudhatnak biztosan mindent elõre. Ha pedig véletlenül rosszul döntöttünk, már az is fél siker, ha vállaljuk döntésünk következményeit, hisz nincs, amit túl ne lehetne élni, ha az ember minden helyzetben önmaga tud maradni!

Skorpió

A Skorpió tudja, hogyan kell mulatni. Most se tégy mást, hívd a barátokat, és menjetek bulizni. Karaoke, házibuli, bármi jöhet. Ha ezen a hétvégén nem érzed magad parti-hangulatban, próbálj ki egy új, kreatív hobbit, például fess, rajzolj vagy barkácsolj valamit.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-20)

Az álmaink megvalósításának megkezdésére a legjobb idõpont az itt és a most! Ne feledjük, hogy senki sem teszi meg helyettünk azokat a lépéseket, melyek a mi hosszú távú boldogulásunkhoz vezetnek, s nem is várhatjuk el mindezt senkitõl. A jó hír azonban a Skorpiók számára, hogy a mai nap folyamán még a csillagok is asszisztálnak a sikerhez, még, ha õk sem segítenek közvetlenül, tehát itt az ideje belevágni végre a nagy terv megvalósításába, az elsõ lépések megtételébe!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: