Nyilas

Ah, a felfedező Nyilas. Találj valami új helyszínt erre a hétvégére is. Az se baj, ha csak a szomszéd utcáig jutsz, de ha ott még sosem jártál, ideje fölfedezned. Kocsiba is pattanhatsz és spontán, hirtelen ötletből indulj el valamerre. Szállást úgy is találsz, a kalandok meg várnak rád.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-20)

Ma könnyen kerülhet olyan helyzetbe a Nyilas, amikor tanúbizonyságot tehet rátermettségérõl, független, egyedi gondolkodásáról és bátorságáról, mely utóbbi az elmúlt hetek során, önbizalma megerõsítése által, sokat fejlõdött. Ez a váratlan elismerés nagyon feldobhatja napját, s így könnyen gondolkodhat egy kisebb ünneplésben a nap végén, amit érdemes is összeszerveznie, hisz amellett, hogy megérdemli, most még alkalma is lesz felhõtlenül élvezni.

Bak

A Bak számára első a családja. Egy laza családi összejövetel tökéletes lehet, hogy felvedd az elejtett szálakat. Piknik, bowling vagy mozi, lényeg, hogy együtt legyetek, együtt töltsétek az időt. Felejtsd el a munkát, lazítsd és pihend ki az egész hét fáradalmát.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-20)

A mai napon érdemes eme jegy szülötteinek csakis pozitívan gondolkodniuk, ugyanis ez esetben nagy sikerek vannak kilátásban. Mindemellett ráadásul könnyen olyan területen történhet áttörés, ahol nem is számítunk rá. Ehhez azonban az kell, hogy ne hagyja, hogy elterelje figyelmét, vagy akár el is rontsa hangulatát, hogy már megint nincs minden tökéletes rendben ön körül. Bár persze, fontos az út is, de azért mégiscsak a lényeg a végeredmény, aminek most érdemes örülni egy kicsit!

Vízöntő

A Vízöntő élete csupa móka és kacagás. A hétvége tökéletes, hogy a barátokkal lógj. Szedd össze a csapatot, és csapjatok egy nagy bulit akár már pénteken. Szombaton egy jó villásreggelivel regenerálódhatsz, vasárnap meg lesz időd kicsit előre dolgozni a jövő hétre.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-20)

A mai nap érdemes nagyot álmodni, ugyanis a csillagok ezen a spirituális napon különösen érzékenyek a feléjük közvetített üzenetekre, így hosszútávon meghatározhatja a fejlõdés irányát és menetét mindaz, ami most a szemei elõtt lebeg. Ne hagyja tehát, hogy racionalitása korlátozza képzelete szárnyalását! Aggódjon inkább azon, mit is szeretne igazán, mintsem azon, hogy hogyan is valósul meg majd mindaz.

Halak

A Halak gyűlöli az egyedüllétet. Most se szomorkodj magányosan otthon. Találkozz a rég nem látott barátokkal, ápold a a kapcsolatokat. Önkénteskedhetsz is, ha ahhoz lenne kedved, így amellett, hogy jót teszel, még számtalan új emberrel is összeismerkedhetsz. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-20)

A Halakat a mai nap folyamán a virtuozitás teljes mértékben a hatalmába kerítheti. Érdemes ezt az idõszakot kihasználni arra, hogy aktívan pihenjünk, hallgassunk zenét, vagy akár játszunk régóta csak porosodó hangszerünkön valamit, esetleg tegyünk látogatást egy színházban, vagy moziban, hogy kiélhessük túláradó mûvészi hajlamainkat. A partner pedig ehhez mindenképpen egy olyan illetõ legyen, aki hasonlóképpen értékeli az érzékek efféle, virtuóz kényeztetését!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: