Nyilas

A Nyilas általánosságban nem egy rossz házastárs, csak nem szabad őt korlátozni, szabadon kell engedni, és akkor hűséges, kitartó típus, és le tud élni egy életet választottja mellett. Ideális partner számára a Kos és az Oroszlán, a sok közös tulajdonság, közös célok összekötik őket akár egy életre is. Kifejezetten előnyös az, ha a házastársa az Ikrek jegyében született, nem véletlen az a mondás, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Nagyon jól kiegészítik egymást, annak ellenére, hogy egymással szemben álló jegyek, sok közös van bennük, és nagyon jó, boldog, harmonikus házasságban élhetnek egymással.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Talán észre sem veszi, kedves Nyilas, de az utóbbi idõben egy kicsit kevesebb idõt tudott fordítani családjára, amit bizony õk igencsak megéreztek és hiányolják is önt mindennapjaikból. Érdemes lenne egy kicsit elgondolkodnia azon, hogy idõbeosztásának átcsoportosításával hogyan tudna több idõt tölteni szeretteivel.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

A Bak egy elég magának való, zárkózott típus, de azért vannak olyan csillagjegyek, akik mellett fel tud oldódni, ki tud bontakozni, és boldog, kiegyensúlyozott házasságban élhet. Jól kijön és összeillik, jó házasságban élhet egy Szűzzel vagy Bikával, illetve a Rák jegyében született társa csodákra képes vele kapcsolatban. Ideális házaspár lehet egy Bak és egy Rák, mivel a Rák képes feloldani a Bak ridegségét. A Rák sok érzelmet visz bele kettőjük kapcsolatába. A Bakoknak problémás, nehéz kapcsolata lehet a Kosokkal és a Mérlegekkel, nagyon ellentétesek ezek a csillagjegyek.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Egy új munka lehetõsége környékezheti meg, kedves Bak, ami igencsak megragadja figyelmét. A lehetõség jobb körülményeket kínál és egy régi álmát teljesítheti be vele, azonban egy másik fontos dolgot lehet, hogy fel kell adnia cserébe. A választás nem lesz egyszerû, ezért alaposan mérlegelje lehetõségeit, mielõtt dönt.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hétvége horoszkópja január 28-29.: szép élményeket hoz ez a két nap

Vízöntő

A Vízöntő nehezen kötelezi el magát egy hosszú távú kapcsolatban, házasságban, de ha már megtette, akkor kitartó, hűséges, és jó házastárs válik belőle. Ideális házastárs számára a Mérleg és az Ikrek, sok hasonló tulajdonságuk van, jól kijönnek egymással. Az Oroszlán szintén ideális partner a számára, jól tudnak együttműködni. Akivel meglehetősen problémás a kapcsolata az a Skorpió és a Bika, velük nagyon nehezen jön ki, és hosszú távon nem működik a kapcsolatuk, házasságuknak könnyen válás lesz a vége.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Bika, ma nagy lehetõségek akadhatnak útjába, ha elég figyel és nyitva tartja a szemét. Nem feltétlenül fog pénzt találni a járdán, de lehet, hogy barátaival egy remek ötletet eszelnek ki, amibõl hosszú távon gyümölcsözõ vállalkozás is lehet. Ne becsülje alá magát, vágjon bele bátran egy új projektbe.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A Halak egy ideális partner, házastárs. Kedves, aranyos, romantikus. Inkább nőies tulajdonságokkal rendelkezik, nőies típus, de azért a Halak férfi sem rossz, főleg egy olyan nő számára, aki a romantikát, hatalmas érzelmeket keres egy kapcsolatban. Ha egy nő egy tipikus macsóra vágyik, akkor ne Halak társat keressen. A Halak szinte mindenkivel jól kijön, de akikkel igazán harmonikus, kiegyensúlyozott a kapcsolata, azok a Rákok és a Skorpiók, sok közös tulajdonsággal rendelkeznek, ami összeköti őket. A Szűz az ideális házastárs a számára, nagyon jól kiegészítik egymást, szükségük van egymásra, ideális páros. Az Ikrekkel és a Nyilassal viszont sok konfliktus várható, még a kedves, aranyos Halak is ki tud borulni ezektől a csillagjegyektől.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Halak, ha tegnap félt, hogy tervei megvalósításának milyen következményei lesznek a jövõben, úgy ma egyenesen várja az életében bekövetkezõ változásokat. Vágjon bátran bele bátran mindenbe, amit az elkövetkezendõ idõszakra eltervezett és meglátja, hogy nem is kellett volna aggódnia egyetlen percig sem.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

 

Bika, Szűz vagy Bak a csillagjegyed? A következő hibákat követed el a párkapcsolatodban...

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: