A lelkeink időről-időre újra egymásra találnak, és ezen találkozások révén mindig fejlődnek, alakulnak és változnak. A lélek, barangolása alatt, megannyi új élménnyel, tapasztalattal gazdagodik, melyeket majd egy testbe beleszületve kamatoztathat.

Nem is hinnénk el, hogy a lélek hányféle testbe képes beleszületni az idők során. Olykor az is lehet, hogy ugyanazok lesznek a szüleink, mint akik az előző életükben is voltak. Minden döntést a lélek hoz meg. Azt, hogy kik is leszünk tulajdonképpen a földi életünk során, szintén a saját, szellemünk választja ki, ahogyan azt is, hogy milyen emberek fognak bennünket körülvenni, kik lesznek a családtagjaink, barátaink. Annak ellenére, hogy nem emlékezhetünk ezekre a fontos döntésekre, mégis mi hoztuk meg.

Mielőtt leszületnénk a Földre, saját magunknak választjuk meg azt is, hogy milyen leckéket szeretnénk megtanulni a földi életünk során, ehhez mérten pedig kiválogatjuk azokat a lelkeket is (szülők, barátok, családtagok formájában), akik segítenek majd az utunkon. A választási lehetőségeink abszolút nem korlátozottak: megtörténhet, hogy egy földi élet során annyira összekapcsolódunk egy másik lélekkel, hogy majd a következő leszületésnél is egy családba születünk.

Így rendezd be az otthonodat, csillagjegyed szerint

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: