Néhány csillagjegy szinte hadilábon áll az érzésekkel. Nekik nem könnyű kimutatni, amit a párjuk iránt éreznek. Másoknak meg semmi különösebb nehézséget nem okoz megfogni a párjuk kezét, sőt megcsókolni őt akár mások előtt, nyíltan is. Vajon te melyik csoportba tartozol? És a párod? A horoszkóp felfedi a részleteket. Vannak, akik hadilábon állnak az érzelmekkel, amit a legkevésbé sem szeretnének közszemlére tenni. Ők talán fanyalogva, értetlenül fogadják, amikor szerelmük megfogja a kezüket, avagy csak meg szeretné érinteni mások előtt. Másokat a legkisebb mértékben sem feszélyez a nyilvánosság, sőt valósággal világgá kürtölnék, mit éreznek a párjuk iránt. A csillagjegyek eltérő módon élik meg a szerelmet, az érzéseket, van, aki látványosan, és van, aki visszafogottan. Mi jellemzi a párodat? És mi jellemez téged?

Kos (március 21. – április 19.)

A Kos szinte kiköveteli, hogy mindig, mindenütt fogjátok egymás kezét. Ha mégsem teszed, készülj fel, hogy később számonkéri rajtad, könnyen lehet, egyenesen a fejedhez vágja, hogy megszégyenítetted mások előtt, s mondhatsz bármit, nem lágyítod meg a szívét. Jobban jársz, ha megteszed ezt az apró szívességet, s nyíltan is felfeded az érzéseidet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A könnyebb megoldás, bár csábítóbb, de nem feltétlenül biztos, hogy hosszútávon is kevesebb energia-befektetést igényel, így érdemes meggondolni annak választását. A kockázat az élet része, s nagy magasságokba repítheti az embert egy-egy ilyen természetû dolog, ha bejön, ha viszont nem, a nagy veszteséget is fel kell tudni dolgozni! Mérlegeljen, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika (április 20. – május 20.)

A Bika vadsága az érzelmek terén is kiütközik: ő az, aki folyamatosan csókolgatna, ölelne, legszívesebben állandóan rajtad csimpaszkodna. Az irántad való vonzalma látványos, amire nem árt időben ráhangolódni. Neki mindenki másnál fontosabban az érintések, gyorsan tudtodra is adja, mit érez irántad.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A fejlõdéshez néha kockázatot kell vállalni, a kockázatvállaláshoz pedig nem kevés bátorság kell, az ezzel járó stresszen pedig, mit sem segít az, hogy az ember megpróbál elõrelátó lenni, vagy éppen reménykedni a szerencsés végkimenetelben. Ma az univerzum mégis azt sugallja, érdemes lesz bátornak lennie!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2022-09-29

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek imádja a szemkontaktust, nála ez és talán az arcára adott puszi férhet még bele nyilvánosan az érzelmek kimutatásába. Ha örömet szeretnél szerezni a párodnak, miközben kettesben flangáltok a városban, szórakozóhelyen töltitek az időt a barátokkal, neki bőven elegendő, ha néha megpuszilod az arcát. Persze mások előtt tőle se várj sokkal többet.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A mai napon, sok múlhat azon, minként, hogyan gondolkozik, miként, hogyan látja a világot. A szemlélet az, ami igazán meghatároz egy embert és a sikeresség és gazdagság kulcsa is ezen alapul, hiszen belõle fakad a hozzáállás, amivel ötven százalékban már meg is lehet nyerni minden egyes csatát, a többi meg csak szerencse, higgye el!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák (június 21. – július 22.)

A nyilvánosság nem a Rák asztala, a párja iránti vonzalmát a négy fal között mutatja ki. Őt ugyanis csöppet sem érdekli, mit gondol róla a környezete, meg alapból sem ért egyet, hogy bármiféle beszámolási kötelezettséggel tartozna a többieknek a magánéletét illetően. A privát szféra nagyon fontos neki, amit nem szívesen tár fel a nyilvánosság előtt.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A mai remek napnak tûnik a döntéshozatalhoz, ugyanis, nem csak ösztönei és megérzései mûködhetnek kiválóan, hanem most még bölcs meglátásokkal is párosulhatnak, amit jórész a minden részletre kiterjedõ figyelmének köszönhet. Elõ a legnagyobb fejtörést okozó ügyekkel!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: