Ha ismered gyermeked horoszkópját, és annak megfelelően kezeled, jutalmad boldog, kiegyensúlyozott csemete lesz. Miben segítsük, hogyan neveljük őt – erről (is) súgnak a csillagok. Ha ismerjük gyermekünk rejtett tehetségeit, csillagjegyéből kiolvasható jó tulajdonságait, akkor azokat erősíthetjük, támogathatjuk, hogy valóban azzá váljon, akivé lehet.

Kos III. 21 – IV. 20.

Hajlamos a lázadásra, de a büntetés nála nem célravezető. A nyíltan, őszintén kiejtett szó azonban mindig eredményre vezet.Légy vele kemény. Ajánlatos ezer szemmel figyelni rá, de ne korlátozd felfedező vágyát. Szereti, ha sikert ér el és ezért megdicsérik, de ne vigyük túlzásba. Ha vannak testvérei, azok mindig számíthatnak rá. Nem tud veszíteni – ez gyakran problémát okoz. Vad “győzni akarását” úgy tudja értelmes mederbe terelni, ha a sport fegyelmével oktatja: lehetőséget ad számára a küzdelemre, a megmérettetésre és a győzelemre, de közben önfegyelemre is tanít.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma pénzügyi dolgai jól alakulhatnak, kedves Kos. Lehet, hogy egy jó befektetés, vagy egy kis elõre gondolkodás hozza meg ma gyümölcsét, mely a vártnál is jobban alakul. Az így megszerzett plusszal érdemes lehet egy kicsit tovább gondolkoznia, és körbeérdeklõdni további hasznos konstrukciók irányába. Úgy látszik mostanában ez nagyon megy önnek.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2022-09-07

Bika IV. 21 – V. 20.

Bár meglehet, később kezd beszélni, járni, mint kortársai, amikor végre megszólal, valószínűleg átugorja majd a kezdeti gügyögést. Birtoklási vágya könnyen átcsaphat irigykedésbe. Ez különösen testvérek között okozhat komoly konfliktusokat. Próbálj tisztességes igazságérzetére hatni. Kényelmes, olykor lusta gyermekünk megmozdítása komoly feladat. Mégse türelmetlenkedjünk vele, mert ezzel véglegesen mozdíthatatlanná válik. Bár lassú felfogásúnak tűnik, nem a tanulás megy neki nehezen, hanem a gyors, sziporkázó önkifejezés. Dacosan, passzívan lázad. Csak azt csinálja meg, amiben öröme telik.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy csodálatos nap lehet az életében, kedves Bika. Ismerõsei kedvesen, érdeklõdve közelítenek ön felé, kollégái segítõkészek és együttmûködõek, családja pedig a szokottnál is jobban szeretne a kedvében tenni, s kedvese lehet, hogy ma végre megcsinálja, amit már hetek óta ígérgetett. Ez egy felhõtlenül harmonikus nap lehet, nincs más dolga, minthogy élvezze.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek V. 21 – VI. 21.

Cserfes, fürge és rendkívül értelmes. Nem könnyű kordában tartani. Ahelyett, hogy megfékeznénk, irányítsuk okosan. Legyünk hozzá türelmesek, megértők. Egész kicsi korban számos tevékenységhez mutat tehetséget – ne hagyjuk, hogy elaprózza magát.Nagyon közlékeny és gyors felfogású. Ne fojtsuk belé a szót, inkább keressünk számára olyan elfoglaltságokat, ahol kiélheti szó utáni vágyát (pl. iskolai színjátszó kör). Karaktere kamaszkorban lesz szembeötlő: képes bármilyen helyzetet a saját javára fordítani. Alapvető vágya, hogy lehetőleg soha senki ne szóljon bele abba, amit tenni szeretne.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Lehet, hogy lenne egy kis pénze, amit szívesen befektetne, de nem tudja, hogyan? A mai egy kiváló nap arra, hogy informálódjon ezen a téren. Járja körbe alaposan a témát és jegyezze fel, hogy milyen lehetõségei vannak. Ne feledje, hogy manapság egy kis leleményességgel hozhatja ki a legtöbbet anyagi tartalékaiból.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: